Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Lidé a lidičky: Muži v podvlékačkách a muži ve fraku

Článek, který napsal pan Kroupa mne zaujal a ráda bych mu poděkovala za varování žen. I já připojuji své varování, sice ne z mého života, a směřovaným k mužům.. Jen osoby a místa jsou zaměněné a čtenáři mi jistě prominou trochu zlehčující formu, protože jsem už jednou prohlásila, že píši pro relax a ne pro vyvolání stresů. Situace byla daleko dramatičtější, než líčím, ale nemá smysl psát horory ze života. http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/174903/Damy-naucte-se-prosim-rikat-NE-vcas-dokud-neni-pozde.html

Muži v podvlékačkách 

To je můj terminus technicus pro typy mužů, které nezastaví nic před projevením jejich přirozeností. A já je uznávám, protože mohou být ve všech společenských vrstvách. Jsou přirození, mají správné instinkty, skrytě nemají rádi ženy: chtějí mít ve všem hned jasno, ale neumí pochopit, že ženy mluví svou zvláštní řečí a komunikují pomocí nevyřčených přání a to, co si skutečně přejí, vyjadřují symbolicky. Takže se mohou s tímto typem mužů dostat snadno do konfliktu, pokud muž tohoto typu se na jejich tajemné vyjadřování prostě - vykašle ...

V pasti

Kromě toho, nechápou, že většina žen si muže, kterého lapila do svých sítí, představuje jinak, než je ve skutečnosti. A pokud je navíc vdaná, nudí se anebo by ráda vyšla na chvíli ze svého stereotypu, bohužel, muž č. 2 figuruje v jejím životě jinak, než on si sám může představit. A to by měl pochopit a nezacházet příliš daleko. Neboť, může se dostat do problémů. Myslím, že tam nikdy nehrozí, že by se zamiloval, i když se to stává, ale má příležitost si splnit své tajné sny, které se mu nabízejí buď formou náznaků a nebo výslovnou nabídkou. Tedy erotické sny, které mu jsou barvitě líčeny v e-mailech, dopisech a jiných mediích. Neboť to jsou sny ženy, která se cítí být ve své stereotypním životě zanedbávaná. To, že ženy podstupují riziko znásilnění, pokud se pouští do takových dobrodružství, má pan Kroupa pravdu a jeho varování je na místě. A také že tito muži jdou do obrovského rizika, to je také pravda, protože pokud je žena obviní ze znásilnění, mohou se dostat do velkých problémů a podotýkám, že právníci specializovaní na věci trestní jsou nesmírně drazí. Byl jeden případ, kdy žena se chtěla zbavit svého "hráče" a tak na něj nastražila takovou past, že se z ní málem nevymotal. Nevím, zda si uvědomují, že v tomto ohledu jsou velmi zranitelní a odnesou si do dalšího života nepěkné zážitky včetně toho, že manžel sice možná svou záletnou ženu doma ztluče, ale současně si půjde napravit svou pošpiněnou čest. Ono je to totiž také o mužské přirozenosti, si to se svým sokem vyřídit a rozhodně to není nic romantického.

Pomsta

Jeden manželský pár, říkejme jim Jarda a Eva, se právě rozváděl. Návrh na rozvod podala ona. Jelikož ho stále prohledávala, neboť to byla velmi žárlivá paní, tak mu našla v kapse "milostný" dopis od jedné dámy. Když jsem ho četla, nebyl nikterak vyzývavý. Podle toho dopisu se "našli" ve vlaku a během dlouhé jízdy si dobře porozuměli. Ale jak dalece si rozuměli, z dopisu nebylo jasné. Jenomže Eva byla štěstím bez sebe, protože příležitost, jak se Jardy konečně zbavit, přišla jak na zavolanou. Měla totiž svého muže č. 2 a jemu hodlala zasvětit své sny a naděje na uspokojivý sex. Asi se chudák musel hodně činit, když se Eva rozhodla k tak riskantnímu kroku, protože byl, jak se říká formálně ženatý a to je, podle těchto mužů, jakoby vlastně nebyl ženatý. Zkrátka, žádnému sice neříkala své "ne", ale čekala, který kohout na tom jejím smetišti vydá ze sebe své vítězné ranní kokrhání. Co se týče mne, měla jsem jejího příběhu plné zuby a odkázala jsem ji na specialistu pro rodinné právo, protože jsem tušila, že skandál se bude konat co nevidět. Po nějaké době jsem ji potkala, vykládala mi, že podala Návrh na placení výživného pro nerozvedenou manželku, je na neschopence, protože jí zase propukla nějaká alergie a je celá oteklá a neví, jak tu dlouho bude, že má něco s ledvinami a : "on ještě není se mnou rozvedený, tak se musí starat." V této fázi "před smrtí" se nemohla ovšem stýkat s mužem č. 2, protože by ji to přitížilo a dokonce ji její advokát poučil, že jakýkoliv mimomanželský styk v době rozvodu je krajně nevhodný.

Znásilněná, pošlapaná a ...

Tak si připadala, když jsem se zase setkaly, protože na ni nerozvedený manžel spáchal násilí. A chtěla navštívit Bílou linku bezpečí, aby ji podpořila, protože to všechno bude přitěžovat u rozvodu hlavně jemu, který se jasně vyjádřil, že se rozvádět nebude. Došlo mu, že ho hodlá až na kost oškubat a protože oba vlastní firmu, tak by se mohlo stát, že přijde i o ni. A tak mi líčila ten inćident: že byla doma v župánku, právě z vany, když on odemkl. Chtěla být k němu slušná, protože už má dost těch hádek a on to špatně pochopil! Copak se normální chlap vrhá na ženu, když je v nedbalkách, v takové bezbranné pozici? No řekněte sama? No, neměl by, usmála jsem se, protože mi bylo docela jasné, jak to může proběhnout u ženy, která snuje čím dál lepší plány.

... tak znásilnil ji nebo ne?

Jenomže policie začala vyšetřovat celou záležitost, jelikož byli v rozvodovém řízení a ve společném bytě jen proto, že se neměli kam od sebe odstěhovat. A zatímco ona barvitě líčila celý průběh do všech podrobností, on tvrdil zarytě, že mu dala najevo, jako vždycky, nevýslovně, že by ho chtěla. A to bylo špatně, protože na to neměl žádný důkaz, ale lékařská zpráva prokázala násilný pohlavní styk. Na vysvětlenou řekl, že se jí dělají z ničeho nic modřiny a že měli vždycky zavedené své způsoby milování a tehdy to nebylo nic neobvyklého. A tak nějakou dobu všichni řešili polohy a pozice, což muselo být zajímavým zážitkem i pro vyšetřovatele, protože nešetřila detaily. A vždycky se rozplakala, že se cítí být pošlapaná, což chtěli vysvětlit a tak zamířila k psychologovi, aby zjistil, co tím myslí a jaké psychologické následky na ní zanechal násilný pohlavní styk s manželem v rozvodovém řízení.

Muži ve fraku

Zatímco se nad Jardovou hlavou vznášely mříže, Eva chodila k psychologovi. On byl specialistou na sexuální delikty, a tak se dá předpokládat, že byl znalec. Konečně, od něho také znalecký posudek vyšetřovatel očekával. Snad si Eva myslela, že si dělají všichni legraci, nebo ji zůstal rozum stát, nestáhla trestní oznámení, jak jsme ji všichni radili, naopak přitvrzovala. A dokonce ochotně předvedla psychologovi, jak to bylo a z čeho si myslí, že má takové trauma. Nevím, zda ji pan psycholog dělal figurínu, ale něco se muselo stát. Protože  začala chodit k nějaké starší psycholožce, která ji napsala nakonec dost nepříznivý posudek. A ten přispěl k tomu, že Jardu přestali vyslýchat a za to ji hrozilo, že bude popotahována za křivé obvinění svého manžela v rozvodovém řízení. A to už převzal jiný vyšetřovatel, který nebyl naložený na to, aby poslouchal detailní historky z manželských ložnic a ukončil tu anabázi s tím, že takové věci jsou sice neprokazatelné, ale ať si dá pozor, aby se spolu ještě jednou nepotkali. A Jarda stále trval na tom, že se nerozvede, že udělá pořádek a že bude šlapat lajnu, to uvidí.

... nezlob se Evičko, ale moje žena je v jiném stavu

To stálo v e-mailové poště a byl to jak blesk z čistého nebe. Od jejich posledního cukrování uběhla slušná doba, a tak možná z nudy nebo z té chlapské potřeby - kdo ví, prostě se to stalo. To ji vysvětloval telefonicky a Eva na to: "Jak to, že jsi nedával pozor? Jak se to mohlo stát? Co se mnou bude, já se kvůli tobě rozvádím." Chvíli bylo ticho: "Ale Evi, vždyť jsme si říkali, že jen žádné závazky. Já jsem ti nic nesliboval. A ani tě k rozvodu nenutil. A pokud sis něco takového vysnila, tak to mohlo vyplynout z takových těch mužských keců při akci. Jsme přeci dospělí lidé."

Položila telefon ...

Chvíli zuřila a plakala, pak mi zavolala a já ji poradila, ať jde stáhnout návrh na rozvod a přestane blbnout. Že už toho bylo dost. Urovnalo se to. Její muž je totiž slušný člověk. A taky rozvážný. Mají si co vysvětlovat, nechť je jim popřán dlouhý život.

© Maura, 01/2011

 

Takovým věcem je nejlepší se vyhnout. A proto, nejen ženy, ale i muži musí prostě zkrotit svou přirozenost. Jinak ... §§§§§§§ - a to je pak tanec. To víte, státní úředníci, ti jsou po kontrolou a nesmí ve své práci nic zanedbávat o)))).

Autor: Irena Aghová | pondělí 31.1.2011 0:00 | karma článku: 17,23 | přečteno: 1158x
  • Další články autora

Irena Aghová

Sírachovec

Chtěla bych připomenout tuto biblickou knihu a též, že následující napomenutí platí dodnes jajo zdroj moudrosti

29.3.2023 v 14:48 | Karma: 10,50 | Přečteno: 116x | Diskuse

Irena Aghová

Senátní návrh cen za věrnost zachrání tisíce manželství.

Určitě se tím nesníží rozvodovost, Ale spíše konflikty v rodinách posílí.zamyslela jsem se nad otázkou, jak chápeme věrnost a kdy nastává nevěra.

11.11.2022 v 18:28 | Karma: 14,44 | Přečteno: 313x | Diskuse| Společnost

Irena Aghová

To bylo už tenkrát v Mezopotámii 1.Úvod.

Následující článek se bude dotýkat témat, která se týkají úvah o bytí a nesmrtelnosti i o právu, a v dějinách starověkých mezopotámských civilizacích a chtěla bych sdělit čtenářům, jen to, co starověké společnosti vyprodukovaly.

6.10.2022 v 15:29 | Karma: 14,56 | Přečteno: 271x | Diskuse| Společnost

Irena Aghová

O svědomí

Na svědomí jednoho člověka je možné ostře útočit nebo ho probouzet v přátelském rozhovoru. Záleží na tom, zda ti dva chtějí spolu vycházet do budoucna, nebo si nakrátko vyřídit účty.

19.8.2022 v 10:23 | Karma: 13,07 | Přečteno: 233x | Diskuse| Společnost

Irena Aghová

A zase máme další semestr za sebou.

Je mi líto , když studenti neuspějí u maturity a odcházejí ze školy s výhledem na nejistou budoucnost. Čeká je jen realita, do které spadnou nepřipravení a mládí je za nimi. Co na to ministr školství? Jde o budoucnost.

19.5.2022 v 6:09 | Karma: 15,02 | Přečteno: 337x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  19:40

Nejvyšší soud USA se poprvé zabývá otázkou, zda mají bývalí prezidenti absolutní imunitu vůči...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Chcete peníze? Máme otázky! Jourová jménem Bruselu griluje Ficovu vládu

25. dubna 2024  19:25

Nikdo si nepřeje, aby Slovensko přišlo o peníze z evropských fondů, řekla ve čtvrtek...

Ázerbájdžán v Karabachu zboural arménskou vesnici, na místě staví mešitu

25. dubna 2024  18:55

Ázerbájdžán v jedné ze znovuzískaných vesnic v Náhorním Karabachu zbořil 200 let starý arménský...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...