Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jyy

24. 8. 2010 21:32
Bohužel divně podtištěné příklady neumím přečíst

Nejvíc jsem se Vašemu tématu přiblížil při několikanásobném čtení knih Jiřího Jobánka okrajově a hlavně neustálou četbou Jean M. Auel více. Pokud uznáte za vhodné, odtajnit mi jednou už napsané, zareagujte a pošlu můj lak.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

24. 8. 2010 23:25
Re: Bohužel divně podtištěné příklady neumím přečíst

Moc se omlouvám, můj původní text, který vznikl i překlady z mnoha pramenů, byl opatřen mnoha poznámkami pod čarou, v nichž jsou citace autorů. Vymazala jsem je nyní, nejsou důležité pro čtenáře. Jiří Jobánek byl můj učitel. Také jsem četla jeho knihy. Díky za komentář R^

0 0
možnosti
JL

jyy

25. 8. 2010 0:06
Re: EvDaeniken, Jitro kouzelníků, Ray Bradbury, J.Souček

Proč se nezmiňujete o J.M.Auel - ajla.blog.cz ? Krásně vymyšleně podložené mimosmyslovým  stoletím tisíciletím desetitisíciletím vnímáním nebo jak. Bál jsem se moc experimentovat a ani jsem nemusel. Ulítal jsem sám od sebe.

lynhartjyry@centrum.cz

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

25. 8. 2010 0:34
Re: EvDaeniken, Jitro kouzelníků, Ray Bradbury, J.Souček

Tento seriál článků, vážený pane, pochází z jiných zdrojů, z výzkumů, které dělali na vlastní nebezpečí američtí vědci. Bude to pokračovat. Chtěla jsem se přidržet nových zdrojů, podložených seriozními vědeckými výzkumy. Děkuji. R^

0 0
možnosti
JL

jyy

25. 8. 2010 16:58
Já nebudu nikdy pít výluh z durmanu, mochomůrek, kaktusů,atp

Jak by američtí vědci věděli, jaké výzkumy mají dělat na vlastní nebezpečí a co při nich čekat a hledat, kdyby neznali staré zdroje, starší zdroje, prastaré zdroje.

Při násilné a zločinné kristianizaci světa bylo zničeno (i vyvražděno) téměř vše, co se pradávného duchovna a bohů a víry a všeho neuchopitelného týká, co se udržovalo většinou ústní podobou od "šamana" k nástupci. Zbytek je zašitý ve Vatikánu a klášterech po světě. Nikdy to nikdo z těch zločinců nedostane, neoslabí si vlastní víru.

Až zase něco napíšete, snad si Vás najdu v děravém nevodu.

0 0
možnosti