Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jyr

2. 9. 2010 21:48
Pod Váš : Chybí úcta soucit a pochopení

Jsem napsal svůj příběh pár let zpět a oddálení očekávaného výsledku každého života. Pokud by jste měla zájem si to přečíst, mělo by stačit v diskusi zobrazit i smazané příspěvky.

Pište dál, už Vás umím bez problémů najít.

0 0
možnosti

jyr

2. 9. 2010 21:40
Už se těším na 3

Pořád budu tvrdit, že ze stejných pramenů čerpala J.M.Auel v románu Děti země. Ve své beletrii přímo popisuje "cesty a vidiny" pod vlivem drog. Neschopnost neandrtálců vidět do budoucna, při detailní znalosti vývoje života od prvoka (samostatné buňky) po neandrtálce. Popisuje rozdíl ve vnímání nadvědomí neandrtálcem a Homo. Vyhledávání stád lovné zvěře za pomoci drog a meditace. Překreslování pokreslených jeskyních stěn v návaznosti na obrazy předky již nakreslené. Tvorbě uměleckých předmětů zástupci Homo a neschopnost abstrakce neandrtálců. 

0 0
možnosti

ladyevil_cz

2. 9. 2010 11:50
Annunaki;)

0 0
možnosti

Zuzana Taucová

2. 9. 2010 7:11
já tomu věřím,

teď jsem třeba četla o Jižní Americe, jejich lidech, schopnostech, znalostech, rostlinách.. Jak třeba přišli na to, že rostlina A se musí 72 hodin vařit při teplotě B, pak se tam přidá kytka C, která neutralizuje některé nežádoucí účinky kytky A a to, co vznikne pak léčí chorobu D? Náhoda? Při takovým množství rostlin, co tam roste..

Doufám, že se tam jednou podívám. Co doufám, věřím, a tak se také stane.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

2. 9. 2010 17:08
Re: já tomu věřím,

Lide v prirodnich narodech furt experimentuji s tim co maji k dispozici. Hlad a mizerie je silny motivator a televize jim zabere jen minimum casu.

0 0
možnosti