Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MZak

6. 9. 2010 19:47
verim vam uprimnou snahu o vedeni a poznani nepoznaneho...

Verim Vam, ze se opravdu uprimne zajimate o poznani nepoznaneho a ze k tomu pristupujete s inteligenci. Proto bych Vas chtel poprosit o vysvetleni. (podotykam ze pro mne jsou to zatim vsechno blaboly, kterym neverim, ale nemusim mit pravu a nejsem takovy hlupak abych to nepriznal) Chtel bych se Vas zeptat na to co si myslite o dulezitosti cloveka (potazmo nasi civilizace) pro tuto "malou" galaxii.  Chci se zeptat, zda verite tomu, ze existuje 5 bilionu civilizaci v teto galaxii. A pokud tomu verite, verite i tomu, ze existuji prave ted ? Co vas k tomu vede ? Podle mne, kazdy kdo veri textum knih, ktere vznikly v dobe,kdy si nejvetsi mozky lidstva mysleli, ze je Zeme placata a je stredem vesmiru atd.. Podle mne si takovy clovek rika o maler.  Prece kazda lidska cinnost, at manualni nebo vedomostni, tak i ta duchovni se musi vyvijet. Pokud to nedela a je po tisice let stejna a jeste se nepredava, tak uz z toho zakonite musi byt blabol...

0 0
možnosti

MZak

6. 9. 2010 22:07
Re: verim vam uprimnou snahu o vedeni a poznani nepoznaneho...

Kdyz primu Vas predpoklad, ze kazda i sebemensi soucat muze ovlivnovat libovolne velky celek, pak se musim zeptat. Neni mozne ze i nase planeta je celkem pro neco mnohem mensiho nez dokazeme ted vnimat? Neni mozne, ze treba kazdy atom, z ktereho je tato Zeme slozena je vlastne napriklad takovou galaxii pro jine mnohem mensi civilizace ? Pokud tomu tak muze byt, neni mozne, ze tyto miniaturni svety nas negativne ovlivnuji a my jsme v tom proste nevinne ? Pokud jakakoliv miniaturni cast muze ovlivnovat celek, jak muzete predpokladat, ze jsme nedelitelnym celkem a ze nejsme ovlivnovani svymi soucastmi ?

0 0
možnosti

jyr

5. 9. 2010 23:26
Snadno zneužitelné - Je těžké býti bohem (A+B.S)

Po mém letmém dotyku fungovala virgule i lidem, kteří tomu nevěřili. Vyvolal jsem potrat. Rozbil žlučové kameny. Splaskl jsem oteklé koleno v přímém přenosu pro kamarádky známé paní. V jakkoli ožralém stavu jsem kamarády vozil autem z hospody a věděl jsem (i oni), že dojedeme bez problémů i bez otravování veřejnou bezpečností. Dnes po pár pivech večer ani dopoledne nevyjíždím.

Žádná černá magie není zcela bílá. Žádná bílá magie není zcela černá.

Jsem po asi dvou až třech mikroinfarktech, 3X bypassu a blázinci a léčím se na MDP, po nově BAP a mám od mé bývalé MUDr.Bc. dekret k léčitelství a diagnostice. Dnes zcela k ničemu - bojím se znovu začít. 

Jakékoli zneužití je tak snadné.

0 0
možnosti

Irena Maura

5. 9. 2010 23:35
Re: Snadno zneužitelné - Je těžké býti bohem (A+B.S)

To je svatá pravda. Je to na hraně. Někteří lidé dokáží strávit s kyvadlem celé hodiny, aby si vyzkoušeli, jak to funguje, až tomu propadnou. Jiní lidé zkouší automatické psaní, až z toho dostanou depresi, nebo jezdí po planžetě s jezdcem a věští si budoucnost, až z toho zblbnou. Nechápu to. Dobrý osud nelze vynutit .

0 0
možnosti

Lobo se (z)vrací

5. 9. 2010 12:51
Tohle je skoro stejně dobrý

jako blog Toničky Plíškové;-DR^

0 0
možnosti

Irena Maura

5. 9. 2010 13:22
Re: Tohle je skoro stejně dobrý

;-D

0 0
možnosti

luniksix

5. 9. 2010 12:19
Blábol,

který je zbytečné číst.To si raději zavolám do televize věštce;-D

0 0
možnosti

Irena Maura

5. 9. 2010 12:21
Re: Blábol,

K tomu máte plné právo a laskavě ho ode mne pozdravujte. V

0 0
možnosti