Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jyr

7. 9. 2010 16:44
Že předpovědi konce světa nevycházejí, může nám

lidem i lidstvu být zcela jedno. Konec světa nebo naše definitivní vyhynutí, jako už všeho před lidmi, až přijde, bude tu a nemůžeme s tím nic dělat.

Plasty i jádro jsou přírodniny ze ZEMĚ, kde by jsme je jinak vzaly, a ta si s nima poradí, stejně jako s náma.

Teorii nekonečně malého světa ve velkém nekonečném světě v ještě větším nekonečném světě ......................znám z nějaké asi Sci-Fi a moc se mi líbí.

0 0
možnosti

MZak

6. 9. 2010 22:10
Precetl jsem si vsechny tri casti...

Verim Vam, ze se opravdu uprimne zajimate o poznani nepoznaneho a ze k tomu pristupujete s inteligenci. Proto bych Vas chtel poprosit o vysvetleni. (podotykam, ze pro mne jsou to zatim vsechno bludy, kterym neverim, ale nemusim mit pravdu a nejsem takovy hlupak abych to nepriznal) Chtel bych se Vas zeptat na to co si myslite o dulezitosti cloveka (potazmo nasi civilizace) pro tuto "malou" galaxii.  Chci se zeptat, zda verite tomu, ze existuje 5 bilionu civilizaci v teto galaxii. A pokud tomu verite, verite i tomu, ze existuji prave ted ? Co vas k tomu vede ? Podle mne, kazdy kdo veri textum knih, ktere vznikly v dobe,kdy si nejvetsi mozky lidstva mysleli, ze je Zeme placata a je stredem vesmiru atd.. Podle mne si takovy clovek rika minimalne o maler.  Prece kazda lidska cinnost, at manualni nebo vedomostni, tak i ta duchovni se musi vyvijet. Pokud to nedela a je po tisice let stejna a jeste se nepredava, tak uz z toho zakonite musi byt blabol...

0 0
možnosti

MZak

6. 9. 2010 22:11
Re: Precetl jsem si vsechny tri casti...

Kdyz primu Vas predpoklad, ze kazda i sebemensi soucat muze ovlivnovat libovolne velky celek, pak se musim zeptat. Neni mozne ze i nase planeta je celkem pro neco mnohem mensiho nez dokazeme ted vnimat? Neni mozne, ze treba kazdy atom, z ktereho je tato Zeme slozena je vlastne napriklad takovou galaxii pro jine mnohem mensi civilizace ? Pokud tomu tak muze byt, neni mozne, ze tyto miniaturni svety nas negativne ovlivnuji a my jsme v tom proste nevinne ? Pokud jakakoliv miniaturni cast muze ovlivnovat celek, jak muzete predpokladat, ze jsme nedelitelnym celkem a ze nejsme ovlivnovani svymi soucastmi ?

0 0
možnosti

BartCicu

6. 9. 2010 18:58
právě jsem si uprd

viz film posledního týdne Poslední vládce větrů ...Rv

0 0
možnosti

Draggo

6. 9. 2010 18:05
Problem predpovedi konce sveta je ten,

ze zatim zadna nevysla. :-P

0 0
možnosti

Irena Maura

6. 9. 2010 18:09
Re: Problem predpovedi konce sveta je ten,

;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti