Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

10. 9. 2010 22:30
jedno je fakt

západní civilizace dosáhla tak vysoké životní úrovně, že lidi začali roupama vymyslet krávoviny. není tu hlad, smrtelne nemoci, je tu relativne bezpecno a lidi se porad v sobe hrabou misto toho, aby delali neco uzitecneho. Asi je mi souzeno tohle nikdy nepochopit. Unika mi smysl.;-)

0 0
možnosti
JL

jyr

9. 9. 2010 21:10
Nemůžu vstoupit do diskuze PPPC-3

na stránce se vyskytla chyba

0 0
možnosti
.

.Kvintana

9. 9. 2010 8:08
a to nam ted chcete rict, ze uz jste jako poucena?

nezlobte se, mila damo, ale vytahla jste spatne karty. ano, souhlasim s vami, ze clovek zapadni civilizace nikdy nebude dobrym budhistou, nikdy nebude zit asketicky jako indove, nikdy nepochopi hloubku duchovniho sveta jako lide na vychode, pro ktere je tohle denni chleba uz po tisicileti. takze prvni cast vaseho textu R^. ale na druhe strane takhle ostre se vymezovat vuci duchovnim zalezitostem a odsuzovat nektere (zamerne pisu nektere) cesty alternativniho zpusobu zivota jenom proto, ze jste je nikdy nepochopila do hloubky (a za tim si po precteni vasich blogu stojim), to skutecne vypovida spise o vas nez o techto smerech. moudry clovek si vybere ze vsecho kousek (i tu racionalni cast i tu alternativu), protoze chape, ze ne vsechno se da vysvetlit nasim, zapadne chapajicim rozumem. a vas odpor k poznani vlastni minulosti, ktery jste predvedla ... pokr. 

0 0
možnosti
.

.Kvintana

9. 9. 2010 8:11
Re: a to nam ted chcete rict, ze uz jste jako poucena?

dokonceni ... bohuzel svedci o tom, ze neco v te vasi minulosti je a hodne se to promita do soucasnosti. nemluvim o potrebe minulych zivotu, ke kterym se i ja stavim hodne skepticky, ale poznani bloku a nevyresenych zapletek z minulosti nasich rodicu nebo dalsich generaci pred nami, ktera se otiskuji do nasi psyche vic, nez bychom si to prali. a tam vas zadny, upozornuji, zadny lekar soucasne mediciny nebo duchovni zapadniho sveta nikdy nedostane. hezky den. ;-D  

0 0
možnosti
JC

Jarcho

9. 9. 2010 7:48
Kde není víra, nastupuje pověra.

Galimatyáš newage nezaslouží nic jiného než útrpný úsměv.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

9. 9. 2010 0:10
New Age je reakcí

Na mizerný marketing křesťanství. Lidé potřebují víru a protože si nemohou koupit nikde jogurt Šavel tak, aby jim chutnal, propadají této alternativě. Ale nakonec zůstane jen pravda, štěstí a láska. Ta především;-)

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

9. 9. 2010 0:19
Re: New Age je reakcí

Také v to věřím a nejen já.

Matouš:

"Nebo co jest platno člověku, byvšecken svět získal, své pak duši uškodil?“

Hezký večer VR^

0 0
možnosti
JL

jyr

8. 9. 2010 23:52
Krásná -

-Animace

-Hudba - znáte performerku, houslistku, multiinstrumentalistku, zpěvačku, minimalistku Laurie Anderson ? Yes a jejich samostatně tvořící členy ? Mariana Vargu ?

-New Age.

Rozhodně mě i krásné cesty poškodily na duševním i tělesném životě a zdrawýýýýýýýýýýý. Byl a je to můj život, i když jsem s ním už dávno nepočítal, je.

Máte úžasný záběr témat do podrobností jinde nevíýdaných. Z jednoho Vašeho příspěvku bych ve svém vysněném a nejkratším zaměstnání v životě vytvořil i deset zpoplatněných útvarů v novinách, které měly odvahu mě zaměstnat a v zápětí pro drzost k sekretářkám autorit a místních "celebrit" i vyhodit. Přesto mi vyšlo asi deset placených a několik po vyhození zapomenutých věcí, ke kterým musela být umístněna i moje fotografie. Čtu Vás rád. Podobně horlivě jsem psal, ale ručně, když jsem přestal jíst a spát, a do blázince mě ještě nedostali, i když nabídka byla od obvodního lékaře, policie ČR, manželky (má je ještě schované). Pište, ale neplýtvejte, i když umíte.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

9. 9. 2010 0:06
Re: Krásná -

Dobrý večer. Je to můj způsob, jak po lidsku komunikovat s lidmi. Hudbu New Age znám dobře. Je opojná. Byly doby, kdy jsem ji velmi pilně poslouchala a hlavně Rolanda.

http://www.youtube.com/watch?v=Mom5TEFjHFY&feature=related

Já mezi tím píši komentáře ke smlouvám, tak tyto skromné články jsou pro mne potěšením. Děkuji Vám za pěkné příspěvky.V

0 0
možnosti
N

nabuk

8. 9. 2010 23:45
Taky se často zamýšlím nad větou

Hledejte království nebeské, vše ostatní vám bude přidáno. Na první pohled to do dnešní doby opravdu nepasuje, ale když člověk začne hledat, tak časem, je-li poctivý sám k sobě, něco najde. Křesťanské kořeny tady opravdu jsou, v tom s Vámi naprosto souhlasím, cítím to hodně podobně. A je škoda, že se k nim člověk musí prokopat oklikou přes půl světa ... Katolická církev, aspoň podle mého názoru dělá všechno pro to, aby potencionálního hledače odradila. Asi to tak má být ... Promarněná šance.

Rád Vás čtu, často souhlasím, někdy ne hned, ale nabízíte zajímavé myšlenky a podněty, některé Vaše formulace jsou precizní, daly by se tesat ;-) (ale proč vlastně, že? Co člověk nemá v sobě ze sebe, tak nemá.) Děkuju. A přeju Vám pěknej podzim.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

8. 9. 2010 23:52
Re: Taky se často zamýšlím nad větou

Děkuji. Čím víc člověk hledá, tím také víc nalézá, i když dlouho chodí kolem bludných kamenů. Přeji také krásný podzim a hodně zdravíčka. V

0 0
možnosti
RK

Roch Kowalski

8. 9. 2010 23:18
Jediná alternativa spásy duše

YouTube - Traditional Latin Mass: Feast of the Sacred Heart

Vše ostatní je nanic, bohužel......

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

8. 9. 2010 23:42
Re: Jediná alternativa spásy duše

Děkujeme za krásné obohacení V

0 0
možnosti
L

luniksix

8. 9. 2010 23:04
sv.Matouš

žil v Novém Boru ?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

8. 9. 2010 23:08
Re: sv.Matouš

spíš potom v Etiopii R^

0 0
možnosti