Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

18. 11. 2010 20:48
Pani Maura

Myslim,ze vnekterych detailech stoji vec trochu jinak.

Pokud je tema rovnost mezi lidmi (at je to pohlavi nebo barva pleti) , tak mi vubec nedela problem, povazovat lidi za rovne, ve smyslu prava a postaveni. Ze se nekdo nesmi nad druhe povysovat jen kvuli tomu napr. ze neni cerny , je jasne. Ale vy napriklad pistete,ze nechcete byt rovna muzum v tech urcitych cinostech, ktere vam psychicky nesedi.

Mam pocit, ze jde o neco jineho. V te rovnosti neni obsazena stejnost (nebo stejne zamestnani) a pokud nejaka zena takovou cinnost dela nebo nedela, nema v podstate vliv na jeji rovnost. Pokud to nechcete delat, coz chapu, muzete i tak byt rovnopravna nebo naopak, odmitanim techto veci se na rovnosti nic nemeni. Tedy at chcete nebo ne. A to je v poradku. Vymezpovani je podle me proste zbytecne.

0 0
možnosti
G

Gmur

18. 11. 2010 20:55
Re: Pani Maura

PS: Jinak dekuji za ty odkazy.

0 0
možnosti
E

eldaha

14. 11. 2010 14:55
Nemohu,

než souhlasit. A věřím, že takto uvažujících je nás víc.

0 0
možnosti
J

jyyy

14. 11. 2010 11:15
G, Q

Jsou to zajímavá písmena. Přehání se to v obou případech? Byl bych rád, GDYBY ženy za stejnou práci braly stejné peníze, jako muži. Viz tenis a spol. Byl bych rád, GDYBY ve vládě, parlamentu, senátu bylo stejně žen, jako můžů. V soukromém sektoru je to myslím lepší. V Česku trochu na i vní.

Nelíbí se mi přístup menšiny z KC k homosexuálům, sexu vůbec, antikoncepci, prezervativů obzvlášť a svobodné volbě ženy ukončit těhotenství z jakéhokoli důvodu.

Nevím proč tabuizovat v rodině nahotu a sex. Dětem jsme na otázky o sexu odpovídali přímo, vzhledem k věku, pochopitelně bylo jejich hledání odpovědí podpořeno necenzurováním Brava, které považuji za nejlepší učebnici o vztazích a sexu pro děti dostupné.  

Opravdu existovaly Amazonky s uříznutým ňadrem ?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

14. 11. 2010 11:20
Re: G, Q

Přehání se to ve všech případech, protože lidé nejsou obeznámeni ze vším, co skutečně potřebují vědět, znát jak mají žít a jak mohou žít, ale za to jsou zahrnováni podružnými naukami a informacemi o životě, o penězích, životní úrovni. Amazonky žily a měly ho uříznuté proto, aby mohly střílet z těch svých luků.

0 0
možnosti
PC

p_c

14. 11. 2010 6:40
souhlas

souhlasím. Potřebujeme hodně takových článků.

0 0
možnosti