Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janacz

14. 12. 2010 12:30
Rodina, tradice

nejsou to, co bývaly a časem nastupují jiné hodnoty a tak jde svět Kupředu. V

0 0
možnosti

jyyy

18. 11. 2010 19:18
Vítám spoustu let neslyšená a nečtená slova. Neživím se tím.

Nevolám po návratu Sparty, ale odchovávání (myslím, že to byl odborný termín, kripl) skoro FŠECH dětí, oslabuje euroamerický genofond. Jak se můžou přirozeně množit neduživé dopiplané k "dospělosti" děti se spoustou alergií a divných chorob ? Neeuroamerický genofond posiluje, umírá spousta dětí, přežívají nejživotnější a nesou výtězný genofond dalším generacím. I v  Evropě a Severní Americe s Kanadou.

Fandím křesťanům v přirozeném neregulovaném množení se mezi sebou jako králíci. Nemají, OFŠEM, co mluvit ostatní populaci do asistované reprodukce a potratů a i vědy vůbec. Ať to sami  nedělají, ostatní ať neotravují. 

Pokud to věda bezpečně dokáže, bude poptávka i po výběru pohlaví a NIGDO to nezastaví. Nemluvím o problémech etiky někoho.

0 0
možnosti

Irena Maura

18. 11. 2010 21:32
Re: Vítám spoustu let neslyšená a nečtená slova. Neživím se tím.

To je velká otázka ... souvisí i s politikou a etického pohledu, který ovšem ani dnes není zcela vyřešen. Myslím, že lidi se zabývají vším možným a nemožným, ale základní filozofické otázky týkající se medicíny, etiky, postavení a úlohy lidí apod. vyřešené nemají. A taky proč? Jsou vykladatelné všemi možnými důvody a nejsou hlavně zarušitelné.

Postavení ženy není otázka statusu, Žena je člověk a pak odlišné pohlaví od muže. Pokud žije v civilizovaném světě, musí mít šanci především spoléhat na zákony a ne na etiku, náboženství, zvyklosti a tradice. S těmi bych jako žena nikdy nepolemizovala. To jsou věci, které není schopen nikdo na světě nikomu zaručovat.

Postavení dítěte je otázkou statusu, A tu je nutno řešit bez všelijakých nábožensko-filozofických a etických keců. Ale právem, jasným, srozumitelným, uplatnitelným a vymahatelným.

0 0
možnosti

Lobo zvrácený

18. 11. 2010 18:10
Výběr pohlaví

O tohle se někdo na západě zajímá?8-o

0 0
možnosti

Irena Maura

18. 11. 2010 18:12
Re: Výběr pohlaví

No, je to pojato bez ohledu na země, rasu a náboženství. Je to prostě otázka, která se zahrnuje do souhrnu problému.

0 0
možnosti