Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jyyy

21. 11. 2010 12:43
Tuším už, kam to spěje!Skočit hpouběji a vycáknout víc vody!

Řekové i "Římané" nehnou. Vždycky za mě pracovali otroci a pracují dál i dnes a zítra. "Sjednocená Evropa" je jen další bolševiký pokus o ovládnutí svobodných lidí, do normy množství exkrementů vytlačených OJROPANEMANEMDAMENKINDERN. Už se těším na odhlasované jednotné římskokatolické náboženství, které plynule přejde v islám. 

0 0
možnosti

Irena Maura

21. 11. 2010 13:33
Re: Tuším už, kam to spěje!Skočit hpouběji a vycáknout víc vody!

Zajímalo by mne, jak pojímáte svobodné lidi. To jsou ti, kteří nežijí ve státě a nebo žijí ve státě bez vazeb na stát? Teď tomu nerozumím.

0 0
možnosti

Lionel.r

21. 11. 2010 0:34
Dejte už pokoj s tím vašim evropanstvím.

Přestaňte znásilňovat národy a národnosti, míchat rasy, kultury, náboženství, zvyky a tradice! Vždyť to je celé na hlavu! Jakoby jste chtěli v paneláku se 100 rodinami zavést jednu společnou rodinu s tím, že přeci všichni sem odněkud přišli a teď, když bydlí v jednom domě, budou bratři a sestry, budou si pomáhat, všechno dělat společně a o všechno se dělit a zapomenou, že měli jakési rodiče, kteří jim dali jakousi výchovu a něco je naučili, že měli jakési svoje zvyky a tradice, teď jsou všichni panelákovci a basta.

FUJ!;-(Rv

0 0
možnosti

Irena Maura

21. 11. 2010 15:14
Re: Dejte už pokoj s tím vašim evropanstvím.

Bohužel pro vás, v Evropě platí pravidla, zákony i tradice. Nemůže si každý žít po svém. Alespoň to tak chápe většina evropských zemí ...

0 0
možnosti

DarkSicek

20. 11. 2010 23:56
dvema vetami

nevydrzeli jsme se slovaky v jednom state a ted s nimi (a nejen s nimi) v EU? Zatim to jde. Suverenita stale funguje, ale soucasnym tempem utahovani sroubu a Lisabonskou smlouvou pocinaje, tu mame dalsi peknou federaci. Usmevne, ze?

0 0
možnosti

Neřízená střela

21. 11. 2010 0:09
Re: dvema vetami

Vlamove-Valoni, Sev.Irsko, kdyz zacalo jit o prachy tak i Nemec-Nemec, historicky pekne vztahy mezi Anglicany a Francouzi, Baskove....nekonecny pribeh vzajemne lasky, porozumeni a obdivu. Do toho par pomatencu ovladanych chytrymi za vyuziti tuposti stada obetuje roky prace Evropanu pro financovani flakani havete ktera se netaji nenavisti k Evropanum....vsechny poznatky z historie dokazalo par k0k0tu zlikvidovat behem 2 desetileti :-/

0 0
možnosti

dampfer

20. 11. 2010 23:43
Oceňuji

exkurz do dějin zejména řecko-perských válek. Řekům také patří obdiv, že nesplynuli ve 400 let trvající porobě ---s Osmany.

Současný liberální socializmus je sice lepší než 3. svět,válka,, ale jinak otevřel svou namlsanou náruč muslímům, které už dnes nikdo nevyžene a ti usilují o asimilaci Evropanů. Podél Rýna stojí více jak 1.600 mešit,, v Paříži už muslimka sedí v městské radě. V Německu jakby smet. Nízká natalita, poraženectví, pohodlnost jsou příznaky rozpadu a rozkladu klasické představy o evropských hodnotách.

Zajímavé bude, jak budou muslímové tolerovat cigány.

0 0
možnosti

realateista

20. 11. 2010 23:54
Re: Oceňuji

Přistěhovalectví je další velký problém, který stojí před Evropou.

Zřejmě bude nutné  zahodit falešný humanismus a nazývat věci pravými jmény.

Velké Evropské země mají máslo na hlavě, protože léta využívali kolonie a maskovali to řečmi o "otevřeném světě", svobodné soutěži ap.

My zase asi budeme muset přijmout svou spoluodpovědnost za problémy Francie, Anglie ap.

Cesta existuje, jen bude obtížná. 

0 0
možnosti

realateista

20. 11. 2010 23:20
Nebude to vůbec legrace

Projekt sjednocené Evropy vznikl z ekonoických důvodů. Již v roce 2020 má být HDP Číny podstatně větší než HDP USA i celé Evropy. Podobné to bude s Indií, růst budou i další státy - Brazílie, Malajsie ... Jestliže máme být schopni konkurence - např. půjde o energie, vzácné suroviny, ovládání IT ap. - musí být Evropa jednotná. Problém je, zda velké evropské státy dokážou překonat své sobectví, oželet získání výhod a budou podporovat rozvoj celé Evropy.

Je to velká výzva, řešení současné krize je signifikantní zkouškou, napoví mnohé.

0 0
možnosti

Neřízená střela

20. 11. 2010 23:12
uz jen ten nadpis je xenofobni :-/ Uz si konecne uvedomte

ze Evropa je mistem vykonu prace belochu, rajem na zemi pro flakace a unikatni misto kde si ruzni grazlove muzou zkouset sve experimenty s lidskou trpelivosti. 

0 0
možnosti