Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

molok

30. 1. 2011 10:40
Myslím, že jste napsala jeden

z hlavních argumentů pro plnou podporu registrovaných partnerství, tedy ochranu tradičního manželství před homosexuály. Ideálem by totiž byla svobodná a tolerantní společnost, kde by se nikdo s touto orientací nemusel skrývat (před svou rodinou, společností či pochybnou morálkou) v umělém vztahu s někým, koho nemůže nikdy opravdově milovat a tím mu celý život ubližoval.

0 0
možnosti

Maura Irena

30. 1. 2011 21:49
Re: Myslím, že jste napsala jeden

Ano, je to o jakési výlučnosti jedinců, kteří náhodně k sobě přišli, aby sdíleli svůj život, v podstatě oba vyvržení. Je to smutný příběh a je mi líto, že to pochopili jen dva nebo tři lidé - děkuji V

0 0
možnosti

Camino

29. 1. 2011 18:58
Konecne pani Mauro...

Prisla jste na to, jak se tady honi karmy;-D

0 0
možnosti

Maura Irena

29. 1. 2011 23:48
Re: Konecne pani Mauro...

Camino, vy jste neuvěřitelně předvídavá osoba. Měla byste se živit jako kartářka. Přesně dokážete odhalit, po čem člověk nejvíc touží. Já nemám jinou touhu, než honit karmy na idnes. ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

misaviki

29. 1. 2011 18:06
?

Tohle ale není příběh o homosexualitě. Tohle je příběh o mamonu a snobství a nemá co dělat se sexuální orientací. Přesně tak si ji mohl vzít děvkař, úchylák či co já vím co.

0 0
možnosti

Maura Irena

30. 1. 2011 21:50
Re: ?

Ano, není to příběh o homosexualitě , ale příběh dvou lidí, svým způsobem vyvržených. V

0 0
možnosti

ursula

29. 1. 2011 11:47
Trošku...

napsáno ve stylu červená knihovny.Jinak souhlas.Pokud si někteří myslí,že homosexualita se dá léčit,tak to bohužel nejde.Spíš si myslím,že lidé, kteří jsou nábožensky založení,tak by měli spíš vyvinout úsilí k přeměně myšlení v otázkách pedofilie kněží(celibát),používání kondomů atd.

Jinak homosexuálové jsou ve svých citech, chování i myšlení stejní jako majoritní společnost.Akorát že holky s holkama a kluci s klukama.;-O

0 0
možnosti

spatřil jsem kometu

29. 1. 2011 12:38
Re: Trošku...

R^R^R^R^

0 0
možnosti

varsolim

29. 1. 2011 10:57
Narazim.

I kdyz vim,ze narazim,nemohu to nenapsat.Jsem presvedcen,ze nestastna sexuelni orientace jejiho manzela,kterou nechcete resit,je pricinou  nestesti te pani.

Rimanum 1 : 29 ; jsou plni nepravosti,podlosti,lakoty,spatnosti....

Me skusenosti s homosexualnimi pary,jsou prave takove.Oni se snazi chovat vstricne a pratelsky,ale kdyz dojde na lamani chleba,jejich zloba se projevi.A dnesni spolecnost,misto aby hledala lek na jejich zvracenost,tak ji podporuje.Ono je to pohodlnejsi.

0 0
možnosti

Maura Irena

29. 1. 2011 11:06
Re: Narazim.

Ne, nenarazíte. Naopak jste se docela trefil do černého. Ti lidé se tak chovají proto, že mají pocit, že nesou stigma. A je jisté, že většinová společnost se vždy bránila proto, že je heterosexuální a má tak nastavený způsob života, zákony, myšlení a vnímání nejen své individuality, ale také sebe. Je to o přežití, protože většinová společnost vždy cílí ke svému přežití, byť za podmínek, které jsou pro menšinu nevýhodné nebo ohrožující. A tak se i ta menšina brání proti většině, protože má stejný instinkt. Leč jsme se zde rozhodli, že budeme lidi jiné sexuální orientace akceptovat a nebudeme jim činit příkoří. Dokonce si myslím, že nový občanský zákoník bude řešit situaci změny pohlaví apod. Je třeba na zvážení, zda většinová společnost bude stále jejich pocit stigmatu posilovat anebo je zařadí mezi sebe. Záleží i na nich, zda se "asimilují" a nebo se budou počítat mezi výjimky a usilovat o zvláštní práva pro sebe. A tam padne kosa na kámen.

0 0
možnosti

stedrik

29. 1. 2011 9:16
oooo, krásný jako vždycky

Líbí se mi na tom, že manžel (budoucí, přítomný i minulý) je vždycky bohatý, úžasný, no prostě cůůůl. Ale dneska byl určitě až moc bohatý, už nevěděl co si má koupit, tak si koupil milence, budiž mu přáno.

0 0
možnosti

Maura Irena

29. 1. 2011 9:20
Re: oooo, krásný jako vždycky

Je to o lidech, kteří přeceňují majetek nad vlastní život. A to má být snad cůůůl? 8-o

0 0
možnosti

nicolbolas

29. 1. 2011 9:13
popravde

popravde, pokud si zena vezme gaye nevedomky, tak v tom musi hrat roli budto neprirozeny odpor k sexu nebo absolutni nezkusenot, coz v pripade katoliku asi nebude neobvykle........holt se vymsti takovy ten odpor zen k sexu

0 0
možnosti

Maura Irena

29. 1. 2011 9:15
Re: popravde

To také. Ale současně jsou to ty dohodnuté svazky, podmíněné majetkem. V historii se takové svazky děly běžně a já nechápu, proč se k tomu lidé vrací. No, každému co jeho jest.

0 0
možnosti

spatřil jsem kometu

29. 1. 2011 8:44
Znám podobný případ

...jen ne tak patetický. Mladá maminka zjistila, že manžel má přítele, naopak ta paní to popisuje tak, že by zřejmě hůř nesla, kdyby jí manžel podváděl s nějakou krasavicí zlatokopkou. Rozvod proběhl přátesky a syn má dnes kromě maminky a tatínka ještě strýčka...a představte si, NEMÁ divné názory na ženy, je to normální zdravý pohodový chlapec. Společně tráví chlapcovy narozeniny, vánoce atp. a myslím, že chlapci je mnohem lépe než těm z rozvedených rodin, kde se rodiče nenávidí a dělají si schválnosti. není to snadné, ale jde to...je to o toleranci, nadhledu, slušnosti a empatii. R^

0 0
možnosti

stařec bez moře

29. 1. 2011 8:41
Jo, jak tvrdil Švejk,

život lidskej je tak složitej, že život člověka je proti tomu.......

0 0
možnosti