Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hurkajan

21. 2. 2011 4:43
to jsem

netušil...opravdu by asi stálo za zvážení revidovat a vydat nové zákony a staré zapomenout v propadlišti času...tolik variant,doplňků a vy jímek snad nemá ani bible...platilo by to samozřejmě i o soudcích...:-/:-P

0 0
možnosti

Maura Irena

21. 2. 2011 23:44
Re: to jsem

No, hurjkajane, to máte svatou pravdu. R^

0 0
možnosti

Stará kára

20. 2. 2011 16:23
Jak může někdo vše narazit na socialistické myšlení???

Je zajímavé, že takto "kumulované" funkce měli i zahraniční "šéfové". Jako samozřejmost.  Nikde nestojí, že člen představenstva nesmí být ředitelem, či naopak. Nevím, kde to soud sebral.

Člen vedení společnosti a člen představenstva nesmí být členem dozorčí rady.

Nechápu, proč by člověk, odpovědný za společnost jako statutární orgán nemohl tuto společnost řídit (a tím nejlépe realizovat své představy). Nevidím důvod, proč by jediný společník nebyl jednatelem společnosti a jejím ředitelem.  Ti společníci se necítí jako papalášové (jak si ve své hlouposti představujete), ale jako osoby odpovědné za chod společnosti.

Ubezpečuji vás, že jsem na vizitkách ze zahraničí viděl velmi často "member of the board and executive manager", případně "chairman of the board and executive manager".  Asi jsou všude ve světě zatíženi tím socialistickým papalášským myšlením.

0 0
možnosti

Maura Irena

20. 2. 2011 16:25
Re: Jak může někdo vše narazit na socialistické myšlení???

Vy jste asi můj článek nečetl, že ne?

0 0
možnosti

Judge Dredd je o5 tady

20. 2. 2011 14:12
Napsaný dobře..

ale nějak jsem jako člověk z byznysu nepochopil tu věc s výpovědí... navíc, pokud to byl opravdu dobrý právník, tak by mařenka jistě nebrečela, protože lidí potřebující právní zastoupení je fakt hodně.

Ale jinak s těmi společnostmi - já jim to přeju... nakradli si stejně dost ;-D

0 0
možnosti