Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Urb - Uničtoženie vraga

12. 5. 2011 8:40
Nespravedlnost a bezpráví, žádný kodex nevyřeší

Důležité je, aby Vám lidé nezáviděli, byla jste nenápadná a když to nejde, tak aspoň předstírat starosti. Když si třeba koupíte vysněné auto, je nebezpečí, že by Vám to mohli lidi osladit. Jestli si ho chcete s radostí užívat, tak jim musíte tvrdit, že to je nepovedený kus, samá oprava, drahé součástky a že má šílenou spotřebu. Pak Vám to prominou. Nebo si pořídíte novou střechu, tak je nutné tvrdit, že řemeslníci práci odflákli a že Vám teče do baráku. Obávat se člověk musí každého. Nepřízpůsobiví Vás občas vykradou, zákazníci si rádi zajedou několik kilometrů, jen abych neměla tržbu a úředník umí nějakým svým vrtochem udělat ze života peklo. Shrnu to. Na úřady není ostuda si vzít berle a namluvit jim, že jste před operací kyčle, budou pak vlídnější. Zákazníkům si stěžovat na špatnou střechu a předstírat závist, že oni mohou chodit v klídku na tři směny makat u pásu a nepřizpůsobivím předstírat, že jim věříme, že dluh zaplatí a doufat, že už se neukážou.

0 0
možnosti

Maura Irena

13. 5. 2011 6:48
Re: Nespravedlnost a bezpráví, žádný kodex nevyřeší

VR^

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

12. 5. 2011 7:32
Arogance není vyhrazena nějaké věkové skupině

existují mladí, kteří jsou arogantní vůči starým, ale také mnoho starých je arogantních k mladým a předpokládají, že musí být za každých podmínek upředňostňováni jen kvůli datumu narození. Arogance mladých se ovšem řeší v novinách, kdežto o aroganci starých se decentně mlčí - vždyť by bylo arogantní je kritizovat.

-

Jedná se ovšem o dvě strany téže mince, které se vzájemně posilují.

0 0
možnosti

Martin V2

12. 5. 2011 9:05
Re: Arogance není vyhrazena nějaké věkové skupině

Souhlas, bohužel stále více narážím na ty starší, kteří si myslí, že jsou nějak lepší než ostatní a nechápou, že úctu si člověk musí zasloužit tím jak se chová a ne kolika let se dožil.

0 0
možnosti

Martin V2

12. 5. 2011 6:37
Dotaz

Kdo a jak bude posuzovat, jestli dotyčný mohl ten zákon(paragraf zákona) pojmout nebo byl jen líný se ho naučit?

0 0
možnosti