Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kuča

21. 10. 2011 4:13
Ještě mně.......

:-).......ani komukoliv jinému, arogantní, sebejistý a neomylný Drábek nevysvětlil, co se stane, když budu dlouhodobě nemocný, přijdu o práci, nebo prostě z jakýchkoliv jiných vážných důvodů, nebudu moci na důchod spořit. A to se může samozřejmě v budoucnu podstatné části těchto důchodových střadatelů stát, protože jak ze současné situace vyplývá, práce je čím dál méně a určitě se do problému dostane i tzv. střední třída.

Jak je v této moderní kapitalistické společnosti bez mantinelů zvykem, může mě v případě neplacení majitel soukromého fondu, kterému budu 3O roků svěřovat svoje peníze zažalovat na neplnění závazku, každému je známo, že dnes se neplnění smlouvy trestá vysokými pokutami a než se člověk naděje, přijde exekutor, a jste bez chalupy, nebo bytu a je z vás bezdomovec.Aspoň tu dlouho nepobudete, důchodu se nedočkáte,stát má problém vyřešen!Prosil bych o vysvětlení!

0 0
možnosti

Maura Irena

21. 10. 2011 8:16
Re: Ještě mně.......

Vysvětlení najdete na stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí, eventuelně vzneste dotaz e-mailem na odpovědné pracovníky, kteří vám všechno vysvětlí podrobně. . :-)

0 0
možnosti