Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Juraj 1

15. 12. 2011 23:49
Všechno je jinak

Fajn , že to píšete, nechci Vám brát ideály, ale je to fakt neuvěřitelné a k zblbnutí.  Ti nejchudší jsou na základě reklamy  brutálně odíráni cestou nefungujících  léčebných prostředků. Důchodkyně, u které nevíte, jestli má 30 kč na poplateček vám řekne, že si koupiula biolampu za 20(tis) a ono to funguje pane doktore, že....., nebo magnery, nebo...... Přijde do lékary, chce vitamíny, lékarnice ji ukáže podobné přípravky- dá je na pult- v ceně od pár kaček za balení po nějaku stovkua řekne kvalifikovaně, že jde v podstatě co do složení a účinku o stejné léky, paní si vybere ten nejdražší, protože ho viděla v reklamě v televizi. je jí řečeno že je nejdrazší a nabídnuta   +- střední varianta , stejně si nechá tu nejdražší, protože v televizi říkali.

A pak dělejte nějakou osvětu, mají Vás za blázna a nepřejníka, chudákovi stařečkovi něco vymlouváte..... Fakt to tak funguje, neuvěřitelné, neuvěřitelné, neuvěřitelné.

2 0
možnosti

Maura Irena

16. 12. 2011 7:04
Re: Všechno je jinak

Jsou zvyklí poslouchat . V:-)

0 0
možnosti

kuča

15. 12. 2011 22:30
Souhlas........

:-).....přiměřeně jíst, přiměřeně se pohybovat, do lékárny nechodit. Každé ráno klaíšek kořaličky, v poledne to zopakovat, večer před spaním potvrdit! Mně se to moc líbí a funguje to! R^R^R^

2 0
možnosti

Žadatel

15. 12. 2011 22:40
Re: Souhlas........

Progresivní léčba, jen jestli to nevadí policajtům.

0 0
možnosti

Žadatel

15. 12. 2011 20:22
------------------------------------------------------------

Artróza je degernerativní onemocnění a nelze ji vyléčit. Vývoj tohoto onemocnění lze v nejlepším případě (při dodržování urřitých zásad) zastavit. To potvrdí každý ortopéd. Různými medikamenty je možné jen zmírnit bolest.

0 0
možnosti

Camino.

15. 12. 2011 22:28
Re: ------------------------------------------------------------

Ano, nejhorsi  je, ze postihuje i deti. Glukosamin, Condroitin a MSM muzou vyvoj zpomalit. Dokonce i nektere "koreni" jako turmerik (curcuma), ktery je v curry...pusobi protizanetlive a jako antioxidant, dokonce snad i skorice. Moje sousedka si koupila v obchode pro zver jeden kg prasku glukosaminu pro kone, ti snad na placebo neveri:-)

0 0
možnosti