Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych řekl, že my Češi jsme si neuměli vládnout nikdy, proto ani dnes nemáme mezi sebou lidi co by mohli vést tuhle Republiku!;-(

1 0
možnosti

D18a57v42i12d 44P49e87š28e42k

3. 11. 2012 20:21

Mno, tak já bych řekl, že autorka se snaží, ale má to trošičku nedomyšlené. Vzpomíná historii, filozofii, politiku, vědění obecně, ale nějak ji uniká to co mne velice trápí a v politice a společnosti se o tom tolik nemluví, a to fakt, že ČR není jeden celistvý národ, ale že je složená ze 3 slovanských národů, a myslím, že to už dnes můžeme zobecnit na 2 národy Čechy a Moravany. V tomto článku se zabývá vládou nad Čechy, přijde i článek o vládě nad Moravany? Vidíte vůbec rozdíl, když jedete z Čech na Moravu nebo žijete ve světě, kdy Moravané nemají svá specifika? Jen mimochodem i Nečas se ve svém projevu zmiňoval, že ve volbách nebyl vidět rozdíl mezi voliči v Čechách a na Moravě, protože v jiných volbách byl a ne zanedbatelný.

3 1
možnosti
Foto

Vážená paní, oponujte ... o to mi přeci v mém článku šlo, aby se lidé probudili, aby každý v duchu oponoval; a pokud to nebylo zcela zjevné, pak jsem to asi špatně napsal. Poslední věty a otázka na konci blogu to snad uvádí na pravou míru. ;-)

4 0
možnosti

Irenko zdravím a přeji i nadále chuť psát.  Dnes jsme se sešli na titulce. :-)

1 5
možnosti

P98e93t45r 84S87k17á14c67e81l

2. 11. 2012 23:47

Ano, půjde se na duchovno, vzdělání atd. Ale nejprve se musí dostavit změna v myšlení voličů. Všichni musí jít k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám. Jinak ke změně nedojde a shora uvedeným zákonným způsobem nastanou přeměny. Doufám, že nevyzývám k ničemu špatnému, psal o tomto již někdo přede mnou...;-)

3 6
možnosti

A tím se strany neparlamentní stanou parlamentními. :-/  To už tu bylo (např. VV).  A za žádnou výhru to nepokládám.

0 0
možnosti