Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31i16ř17í 38S76k13y71b60a

15. 6. 2013 7:44

Každý člověk je jiný a je originální. Platí to i pro panaNečase. Ve výše uvedeném článku o jeho osobě je to podáno tak, že pan Nečas jevelice slušný člověk, kterému někteří lidé a dějinné události nepřejí. Prostěslušný člověk mezi dravci a lumpy.

Když se na to podívám ze svého hlediska, nevidím již takostře předěl mezi dobrem a zlem. Zatím jsem nenašel odpověď na otázku, jak jemožné, že ti lumpové a dravci si ho zvolili jako svého vůdce. Je možné, abypremiér celého českého státu pouze vykonával přání, aniž by to byla zároveň ijeho přání ? Není plachost pana Nečase jenom mediální obraz našich izahraničních sdělovacích prostředků ?

Problém pana Nečase vidím v tom, že nedokáže, nebo nechce,vidět svět ve všech jeho souvislostech. To znamená, že tak jako pan Klaus, vidísvět jenom pravým okem. Jemu to sice nevadí, ale nevidí, že mnoho občanů státu,v jehož je čele, má vážné životní problémy a ty nejsou již delší dobuřešeny. Jedná se například o životní podmínky tělesně a duševně postižených.Jedná se například i o to, že když se sejde a zaplní celé pražské Václavské náměstí těchto nespokojených lidí,prohlásí ve sdělovacích prostředcích, že ho pár křiklounů nezajímá. Ale protestopravdu několika studentů proti účasti demokraticky zvolených komunistů v krajskémzastupitelství v jižních a západních Čechách již byl hodný zřetele.

Každý máme i nějaký svůj osobní život. Před několika dny proběhlave sdělovacích prostředcích zpráva o rozvodu pana Nečase. Nyní je na přetřesu dlouhodobějšísledování jeho manželky tajnými službami. Naskýtá se zřejmá otázka, zda zdenení přímá souvislost. Pan Nečas je originální svébytná  osobnost a jako premiér České republiky by mělvážit své činy a dbát na to, aby takové informace ve sdělovacích prostředcíchnemuseli figurovat vůbec. Osobně bych mu to přál.

0 0
možnosti
Foto

Karma, žádné předčasné a ukvapené názoryR^

1 0
možnosti
Foto

Pardon, chtěla jsem říct - závěry

0 0
možnosti
Foto

Zkusme si vyjmenovat všechny dosavadní premiery České Republiky: Klaus, Zeman, Špidla, Gross, Paroubek, Topolánek, Nečas. Se všemi nebyli všichni lidé spokojeni a prakticky kolem všech se pohybovali nějaké pochybné existence. Dva z nich považuji za "slušňáky" - Vladimíra Špidlu a Petra Nečase. Vladimíra Špidlu považuji snad za nejryzejšího sociálního demokrata, byť občas působil až dojmem fanatika. Petra Nečase považuji zas za nejopravdovějšího člena ODS mezi tou spoustou různých vyžírků. Jak se však zdá, oba dva "slušňáci" skončí asi jako premiéři špatně s nálepkou "slabých premiérů". Obou dvou je mi trochu líto a považuji jejich osud za smutnou vizitku naší demokracie.

2 0
možnosti

Pokusme se nějak jejich vizitc pomoci a zkusme je soudit spravedlivě. Třeba - co pro nás znamenají a co dobrého udělali.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS