Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lasko boze lasko, kde ta lude beru, na horach nerostes, v poli ta neseju......;-)

1 0
možnosti

To byla jiná. Musím se jich zeptat, saž budou zase nacvičovat,, jaký má název.

0 0
možnosti

Rád bych k tomu dodal, v Česku jsme přes všechny politické (i jiné vášně) lidé vcelku uměření, žádné velké vášně se na ulicích nekonají, viz třeba Paříž 1968, generální stávky spojené s ničením a násilím, zápalnými lahvemi a převracením kamionů, známé třeba z Francie, Itálie, Řecka, se zde nějak nekonají a snad ani nebudou.

Pokud došlo třeba při prezidentské volbě k nějakým vášnivějším sporům, pak jen z toho důvodu, že ten výběr, který byl nám voličům předložen, byl poněkud tristní, vyberte si toho nejhezčího z ošklivince!!

Aktuální kauza „Fischer", to už je o něčem jiném, to je už tak provokující, že by to mohl být i takový lakmusový papírek ukazující stav aktuální atmosféry ve společnosti, protože to už ti z nás, ti nahoře, z ostatních dělají naprosto nemyslící idioty, a to se obvykle nevyplácí. Ze zamilované a blbé Nagyové se dělá případ století a případy typu MOS, Gross, solární zdroje, se jaksi nedaří řešit. Asi je něco shnilého ve státě českém!

Viz třeba manželé Stodolovi, masoví vrazi, typická ukázka skvělé práce české policie, oběti byly sice nalezeny zahrnuty v kompostu, oficiální zpráva zněla, cizí zavinění nebylo zjištěno, co od nich můžete chtít!

Janoušek běhá po svobodě, Gross je křišťálovější, než pravý křišťál, na solárních zdrojích kdosi bohatne a my blbci to platíme, nevíme ani proč a komu platíme. Ale máme přece Nagyovou a ta sledovala prostřednictvím vojenské policie manželku premiéra, neskutečný zločin, včetně pout a pozornosti veřejnosti. A bylo na to třeba 400 kukláčů, to bych tomu blbovi, který to celé oganizoval, nechal zaplatit.

A nyní se dokonce zdá, že naprosto stejní diletanti, kteří ani po roce nedokázali obžalovat trpícího chudáka MUDr. Ratha, který se jen čistě náhodou nerad dotktnul jakési krabice s vínem, budou i dělat českou politiku, Bůh nám buď milostiv!

1 0
možnosti

On je nám milostiv,:-) Děkuji Vám za hodnotný příspěvek.

0 0
možnosti
Foto

Společenské převraty jsou něco jako povodně: spláchnou sice většinu harampádí, ale naplaví se jiné, které se buď nechá nebo uklidí. Tato společnost nikdy neprožila hloubkovou krizi, vždy byl jakýsi náběh a pak se docela solidně situací proplulo na rozdíl od našich sousedů. Nikdy nebyla možnost se hromadně reikarnovat, vždy to byla jen malá část společnosti, která si prošla tím nejhorším. A tak jsme se stali zároveň bezbrannými oproti těm bezskurpolózním a ve svém neopodstatněném pocitu nevinnosti a historických zkušenostech věřili, že to zase půjde skoro jako po másle. Samozřejmě nešlo, protože jsme po té povodni řádně neuklízeli. A to po žádné. Toto je výsledek: opět náběh k totalitě represivního aparátu, kdy "cokoliv řeknete, může být použito proti vám" dle výkladu mocnějšího. Chrání se mocní, kteří pak utěšeně vědomi si své nezranitelnosti manipulují politikou a strkají politiky po šachovnici, ukrajují si z peněz každého z nás dle libosti: lichva byla povýšená na právo, veřejný zájem na obchod, spokojenost občana ponížená na politickou volební licitaci bez obsahu. Jak tohle dlouho vydrží?

Hezké léto, paní Ireno.

1 0
možnosti

Víte, kolikrát si říkám, když stejně přemýšlím jako vy o těch věcech, zda nad námi někdo nedrží ochranou ruku. Je to stále totéž, proplouváme, i když s rizikem, že nemáme obranu, jak říkáte vy. Podivné i podivuhodné.

1 0
možnosti