Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J81a76n 19R50ý59z57n19a79r

19. 7. 2013 23:37

Pan Nečas se projevil jako trubec v říji ... a jako trubec dopadl = byl vyhnán z úlu. Pro nezasvěcené - trubec je včelí samec, ale je tam jen na jedno použití.

Jeden můj kamarád říkával o těchto případech, že " myslí rozkrokem" ... ale na úrovni předsedy vlády je to naprosto výbuch.

Třeba to bude varováním pro další ... nejen předsedy vlády.

0 0
možnosti
PS

P40e75t84r 40S30k37á47c36e11l

16. 7. 2013 23:13

Ano, především v minulosti nedávné se jeví úpadek. V r.1994 jeden sliboval, že nejmenovaná stanice bude ušlechtilá, nová a jiná. Navrhoval jsem jim název JINUVA, podle písmen jejich slibu. Asi slib nechtěli splnit a tak jí dali název jiný, ale z jejich produkce kape krev, předvádí se násilí aj. projevy mravního úpadku. A dokonce se tvrdí, že tohle mládež neovlivňuje. Koho a před kým chrání různé rady pro vysílání, kde jsou členové dosazeni pod vlivem přítelíčků a nikoliv z rozhodnutí voličů. Volí se stále dokola, stejné tváře. Pokud chceme změnu (zvláště v mravním vnímání společnosti), musí se změnit všichni - jít volit všichni a dát hlas jen NEparlamentním stranám.Bude líp.R^

0 0
možnosti
ML

Tím demokratickým stylem myšlení určitě míníte svobodu v tunelování státního rozpočtu předraženými zakázkami. To je totiž to jediné, proč pravice potřebuje svobodu. A demokracie se jí hodí jen pokud jsou volební preference na straně pravice.

O legitimitě této vlády a parlamentu mám vážné pochybnosti, protože se opírá o hlasy přeběhlíků a poslanců strany, která se žádných voleb ani neúčastnila - ano strana Lidem. Bez těchto přeběhlíků by se žádných 101 hlasů nekonalo.

0 0
možnosti
ML

ooops... Toto měla být reakce ve vláknu - sorry

0 0
možnosti
ZB

S autorkou lze souhlasit jen z části. Česko už roku 1989 kráčelo cestou rozkrádání. Minulá vláda nebyla vyjímkou. Jen popřela desatero a přivzala k odkloňování ve velkém církve. Nečase řídila Nagyová a ten ji poslouchal na slovo. Takže stát a my všichni jsme byli řízeni bývalou prodavačkou. Takže se nemůžeme divit, že bývalá koalice chtěla na postu premiéra Němcovou, koalice si navykla na svoje lidi a jejich "schopnosti". V politice jsou tací "giganti" jako Benda a spol., takže se nemůžeme divit tomu, že  Česko už nemůžeme počítat ani mezi banánové republiky, i ty jsou před námi.

2 0
možnosti
LK

L39u75b92o88š 45K27r86i18m66l

15. 7. 2013 11:00

Dobrý den paní Aghová, souhlasím s Vaším hodnocením situace, ale je zde jedna drobná věc, která mi dělá starosti. Jestliže jde státní zastupitelství (SZ) proti nejvyšším představitelům výkonné moci, tak bych předpokládal, že má všechny argumenty pro obvinění a následnou obžalobu prakticky připravené. V této kauze to ale vypadá, že SZ podalo žádost o vazbu a obvinilo několik osob s tím, že se následně snaží získat důkazy pro vznesená obvinění. Že zde existuje nedůvěra k SZ je zřejmé z kauz v minulosti, kdy došlo k obvinění a následnému zproštění viny s nikoli odůvodněním, že není dostatek důkazů, ale s odůvodněním, že se trestný čin NESTAL. 

Když toto aplikuji na paní Nagyovou, tak moc nerozumím tomu, jak mohla zneužít pravomoc, kterou vůbec nemá.

Dle mého názoru je zde problém ve znění zákonů, které přesně definují podmínky pro ten který trestný čin a mizí z rozhodování "spravedlnost", a stejně tak zde funguje formální alibismus soudů v rozhodování.

Bohužel je zde také úpadek mravního vnímání ve společnosti, protože z minulosti si neseme  pokřivenou morálku a úctu k druhým.

3 0
možnosti
IA

Potvrzuji, že i já mám dojem, že naše zákony jsou nejasné a fungování SZ se asi bude dolaďovat. Uvidíme, co bude dál, ale já bych byla proto, aby v zájmu všech, se zákonům lidé k tomu určení velmi pečlivě věnovali. To je základ pořádku a řádu. Co se týče důkazů: dokazování se dělá během šetření, různými zákonnými způsoby. některé vážné kauzy bývaly pro nedostatek důkazů zastaveny. U paní Nagyové nevíme, jaké měla přesně pravomoce od pana expremiéra, takže nevíme, co zneužila nebo nezneužila. Pan expremiér hovořil několikrát o přílišné služební horlivosti. Velmi bych si přála, abychom se se všichni z toho nějak dostali ze ctí, nikomu nepřeji žádné neštěstí a myslím si, pane Krimle, že největší chyba je v tom, že bylo věnováno důležitým zákonům (Ústava a zákony nejvyšší právní síly) málo pozornosti a spíš se podporovaly zákony ekonomické. Ale je to věcí vývoje a doufejme, že to přestojíme ve zdraví.

0 0
možnosti
JH

J45a49n 84H17l35e60d19í89k

14. 7. 2013 11:25

Kauzu Nečas a spol obdrželo olomoucké zast. také proto, že mají cenné zkušenosti z případu VLADIMÍRA HUČÍNA, pronásledovaného komunisty po desetiletí, jenom po převratu se táhnoucí od 1991 do 2004. Jsou tam rudí borci, kteří makají na objednávku. Přece na demokratický styl myšlení nikdy bolševík nepřistoupí.

6 2
možnosti
MT

"...Kam kráčíš, Česko?..."

Nikam. Nebot uz je davno tam, a to hrozne hluboko.

Tam, "kde slunce nikdy nesviti".

4 0
možnosti
KC

No, nebyl bych tak přísný. Občas to slunko i zasvítí, ale jen na někoho.

2 0
možnosti
SN

:-)  Paní autorko! Váš  článek se mi moc líbí, je tam dostatek argumentů, kteří soudní lidé pochopi a pro sebe vyhodnotí. Lidé zaslepení a jednostranně zaměření Vás zřejmě ometou! Vidíte to na blozích - 8O  % lidí tohoto státu je rádo, že se vláda odporoučela, ale jak vidíte v diskusích, dosti převažují zastánci starých pořádků! Téměř všechna média píši v protizemanovském tónu. Doufám , že to Zeman ustojí, konečně je třeba pohnout s tím korupčním bahnem, který narůstá nepřetržitě od doby sarajevského atentátu !!!  R^VR^

3 6
možnosti
IA

Musíme se z toho dostat. S rozumem, ne emocemi.

1 0
možnosti
JL

Vazena pani. Vas pohled na dnesni CR je spravny. Plne s vami souhlasim. A pridame-li k tomu i neduveru v statni zastupitelstvi, jak naznacuje pan Cerny, vypada nase budoucnost velice cerne. Ja osobne jsem optimista. Prosel jsem a take videl mnoho podobnych krizi v jinych zemi. Jedna takova vec se stala v te nejdemokratictejsi zemi na svete. Watergate. Nechci rozvadet co se stalo, ale chci poukazat, jak se tato zeme s tim vyporadala. Hledejme pricinu tohoto stavu u nas, a podivejme se kolem sebe jak druzi podobne nesvary resi. Je organizace naseho statu dobra? Je nase soudnictvi na dobrych zakladech? Jsme, jako obcane, pripraveni prestat mluvit o vine pred tim nez je obcan odsouzen? Prestat verit co "jedna pani povidala"? Umime hledat pravdu? A hlavne si sam udelat svuj usudek, jak to zlepsit? Ja verim, ze to dokazeme. Jsme prece Cesi! Ne?  (Prosim omluvte moji cestinu. 45 let jsem ji prakticky k psani nepouzival)

2 0
možnosti
AK

Watergate je stara ohrana deska.  Nixon je v porovnani s Obamou bridil a zacatecnik.  Holt jina doba a masaze medii nadelaji sve.

3 0
možnosti