Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Nováku a paní Aghová  prosím vysvětlete mně, co tu bylo za minulá léta napácháno, a co musí Zeman napravit. Ať se snažím jak chci na nic si nemohu vzpomenout. Opravdu si myslíte, že Zeman chce něco napravovat a nebo máte tak krátkou paměť, že si napamatujete na dobu, kdy on byl premiér. Opravdu si myslíte, že ta skupina lidí, které jmenoval do vlády, která je profláknuta, až to bolí, tam je proto, že chce něco změnit.  Nebo, jsou tam proto, že jde o slušné peníze a po ukončení je ještě k tomu odstupné. Obdivuji lidi, kteří si myslí, že se objeví nějaký jedinec, který vše mávnutím změní a ve státě, budou už jenom andělé. Jsem přesvědčen a ne jen já, že Zemanovi jde jenom a jenom o pomstu.Ostaně pokud vím Zeman jako prezident při první návštěvě Rakouska udělal  svým  rádoby vtipným výrokem o sudetských němcích ostudu jak hrom a ještě si to zopakoval v Německu. Ostatně pan Schwarzenberg nebyl daleko od pravdy.

3 4
možnosti
Foto

Také nevycházím z údivu, kdo všechno balí zemana do hermelínu.

2 3
možnosti
TG

R^! Titulek článku je přesný! R^

4 0
možnosti
Foto

Rakušanům vadili do nedávna různí zloději a podvodníci,kteří tam "importovali" části české "demokracie" pane Novák!

O čem svědčí tohle?Zeman jen přebral pozornost světových médií a "kluci" budou mít alespoň nějaký čas klid na "práci"!Rakušané si na rozdíl od nás pamatují,jak je jednoduché přejít z demokratického systému do totalitního.Stačí zavřít oči a nechat fanatiky pracovat.A ty,kteří poukážou na možné nebezpečí,pranýřovat a později snad i posílat do koncentráků!Zeman se dehonestoval již výrokem,že odsunutí lidé mohou být rádi,že nebyli popraveni!Že bylo odsunuto  velké procento žen a dětí,to Zemanovi ani nevadilo(a evidentně to nevadí ani autorce tohoto blogu)!Tahle země prožívá největší politickou krizi od roku 1948 a je to jen díky Zemanovi a jeho mocenským ambicím.Svět jen zírá a domácí nacionalisté jásají!

2 8
možnosti
MD

Tato zeme neproziva politickou, ale moralni krizi jejich minulych predstavitelu. A jak rikali uz nasi moudri dedove, na hruby pytel hruba zaplata. Brat si servitky k nicemu nevede.

A 'svet' nezira, 'svet' ma sam se sebou dost svych problemu s experimentovanim se sebou samym.

6 0
možnosti
SN

:-)  Zeman vadí i Rakušanům, je možno číst v současné době  na internetové formě Idnesu. To o něčem svědčí ! Volba knížete za presidenta negativní, bylo od jeho výhry zřejmě hodně očekáváno.  Zeman tomu zatnul tipec!  Konečně se něco může pohnout, jede proti němu většina médií, ale proto, že Zeman není v politice pro zbohatnutí, ale je živ z adrenalinu moci, tak to s chutí, bez ohledu na okolí, válcuje! Lid mu za to tleská! Stojednička....no to je humor od těch vystrašenců ! R^VR^

9 5
možnosti
Foto

mluvte za sebe a nepoužívejte prosím to vzletné "Lid mu za to tleská!"

Byl bych raději, kdyby to dělal z touhy po zbohatnutí. Ta touha po moci je daleko, daleko nebezpečnější.

6 7
možnosti