Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co bude s temi, co maji rozum nadprumerny? 8-o A co s temi, co nejsou zdravi sedlaci? 8-o

0 0
možnosti

Rozumová schopnost se nejjednodušeji popíše hodnotou jeho IQ. Na Zemi je tato hodnota v průměru 100, v ČR je mírně pod 100. Většina Čechů nemá ani rozum průměrného člověka. Jelikož ostatní mají nad 100 tak taky nemají rozum průměrného člověka ale jiný (větší). Rozum průměrného člověka má ten, kdo má přesně 100 , matematik by řekl, že pravděpodobnost, že někdo bude mít přesně 100 na nekonečně platných cifer je nula, tedy nikdo nesplňuje definici průměrného člověka. Z přírodovědného a lékařského hlediska by se rozum p. č. mohl považovat takový, který je v mezích IQ = 100+- D, kde D je stanoveno tak, aby 90% populace mělo rozum p. č.; tak se stanovují normy v medicíně (normální hladina cholesterolu v krvi atp.). Tyto úvahy jsou irelevantní protože v soudní praxi bude rozum p. č. odhadovat soudce a tento odhad bude stejně vágní jako bývají různé právní názory soudců z nichž polovina nemá rozum p. č.

1 0
možnosti

Tyhle hrůzy, hrůzné definice v tom OZ skutečně jsou? To snad není pravda.

0 0
možnosti

vy jste to ještě nečetl? Tak to máte nejvyšší čas.R^

0 0
možnosti

V rámci těchto aktivit si uvědomuji, že cílí na společnost a chování které tu není. Jak jsem slyšel názor odborníka, tento právní kodex je pro vyspělou společnost. 

My pořád dáváme lidem silnou zbraň v dobrém úmyslu, že se naučí bránit a být soběstační a sami si řešit životy, na místo této výzvy jen využijí daná prostor svobody jež je jim v určitém projevu dávána k vlastním přízemním potřebám a ... .

Sám si říkám že by se mělo přestat takto snažit společnost měnit k lepšímu a více přitvrdit a konečně se postavit EU a humanismu a sociálnímu rovnostářství jež nás táhne ke dnu.

2 0
možnosti

To je též moje přesvědčení, pane Roden. Ti lidé nechápou mentalitu národa, ani to, co si lidé skutečně přejí.

0 0
možnosti