Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nalézt relevantní informaci je v tom ohromném množství obtížné - jehla v kupce sena. A je jedno, zda hledáme elektronicky, či v klasické knihovně. Jen u té elektronické metody se o marnosti svého snažení dozvíte dříve.

0 0
možnosti

P49a47v63e27l 46H11e15k

16. 4. 2015 21:43

Když děti neuvidí rodiče s knihou v ruce tak sami ji do ruky nevemou.

2 0
možnosti

R^K tabletům z jiného soudku: jedná se o technologii mobilního telefonu, tj ovlivňující zdraví organismu. I proto je třeba používat toto zařízení velmi obezřetně

1 1
možnosti

P58a46v39e81l 29H25e15k

16. 4. 2015 21:42

A nezapomínejte na dráty v kerejch běhá elektrika ;-D

1 0
možnosti

Kdyz uz zminujete wikipedii. Ano, muze tam byt spousta spatnych informaci. Ale to casto jen proto, ze na tom ma nekdo zajem. Nicmene porad se muze najit nekdo, kdo to opravi.

Pokud mate tistenou encyklopedii, tak ta uz v tiskarne byla zastarala, nikdo ji neaktualizuje a hlavne kontrola informaci v ni obsazenych je vyrazne mensi, nez ve wikipedii.

Zkuste v tistene encyklopedii hledat genezi ukrajinskeho konfliktu. Nic. Z hlediska neelektronickych zdroju se muzete spolehnout na casopisy a noviny. Jejich klasicke resersovani je ovsem velmi narocne. A hlavne - pokud se tiskem zverejni dezinformace, tak uz nemusite vubec narazit na dementi. Na wikipedii mate vetsi pravdepodobnost, ze se dozvite relevantni informace.

Zkuste s klasickymi zdroji pripravit referat do skoly na tema vybuchu v jaderne elektrarne v Cernobylu. Kdyz se spolehnete na dobove informace, tak budete mi pekne nesmysly.

2 0
možnosti

To máte velkou pravdu. Já také pořád něco dohledávám. díkyR^

0 0
možnosti