Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Společnost může být demokratická a svobodná, dle toho, jakého lídra si zvolí do svého čela. Čím vzdělanějšímu, důstojnějšímu, kvalifikovanějšímu a charakternějšímu lídru vlastním uznáním, bez jakékoliv osobní zášti, bude každý z nás ochoten dát svůj hlas, o to bude vyšší a spravedlivější demokracie celého společenství.:-)

0 0
možnosti

To nemůže záležet na jednom člověku, ale na přesvědčení společnosti, která si ho zvolí a spolupracuje demokraticky s ním.

0 0
možnosti
Foto

O89t66t71o 84Č31e56r53n14ý

18. 11. 2017 13:40

Ono je to o stavu společnosti. O určitých, historických neměnných mravních postulátech. Pokud je relativizujeme, zakulacujeme, dělíme atd., pak se dělíme s nimi. Dělíme jednotu.

1 0
možnosti

Děkuji za příspěvekV

0 0
možnosti
Foto

R^ Asi bude ještě dlouho trvat, než dojde k podstatnému uvědomění toho, že demokracie není nastolena, že nastolit se někdy dají jen podmínky, aby mohla žít. Hůře či lépe. A že je tak kvalitní, jakou kvalitu lze prosadit a udržet. Rezignovat na možnost dosáhnout vyšší kvality je téměř to samé, jako přihlížet, jak degeneruje, mizí a mění se, vyprazdňuje se.

3 0
možnosti

Děkuji Vám vážený pane, za příspěvek. Jsem Vaše čtenářka. Dovolil byste, abych některé Vaše články na blogu zveřejňovala na svém profilu fcb?V

0 0
možnosti