Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvám se, ale psát příspěvky stále zcela dokola nehodlám! Nechcete diskusi? Nediskutuji! :-)

0 0
možnosti

Pokud by penzisti ve zdravotnictví odešli do penze, zdravotní péče by se zcela zbořila. Přesto administrativní nároky a nesmyslné buzerace stále rostou. Prý nesmím přestat pracovat, protože by skončila lokální zdravotní péče. A mohu já za českou zdravotnickou politiku?

:-)

1 0
možnosti

Vy určitě ne. Za to vy rozhodně nemůžete. Já jsem zděšená z těch poměrů, pane doktore, Pamatuji ve zdravotnictví lepší časy, Není to těmi pojišťovnami? Tím myslím ty buzerace a administrativní nároky, to není nic pro doktory, kteří mají dělat úplně jiné věci. Tento systém, do kterého se naházelo tolik zlaťáků je jen navrch huj a zbytečně v něm trpí úplně všichni. Ale nerozčilujte se. Lokální zdravotní péči má na starosti někdo jiný, který si píská. V

0 0
možnosti

Když jsem byl nezaměstnaný v letech 2012 -14 (bylo mi šedesát) a ve všech firmách, kde jsem se ucházel o práci, mi řekli: " Pro naši firmu jste neperspektivní" tak proč bych měl nyní jako důchodce v těchto firmách vypomáhat?Ať si hledají ty perspektivní.A pokud jsem byl v některých firmách déle a nastoupil nový mladý pracovník, tak dostal větší nástupní plat než jsem měl já.Vždy to bylo argumentováno tím, že já půjdu za pár let do důchodu a mně ten plat stačí. On je mladý a perspektivní tak musí dostat více.

V této společnosti neplatí co umíte, ale jak jste mladý a podle toho dostáváte výplatu.

1 0
možnosti

V naší firmě vyhodili řadu lidí tak, že na ně ukázali prstem. Byli to dlouholetí pracovníci, kteří zkušenosti a VŠ vzdělání, někteří dva roky před důchodem. Například vyhodili právničku, která se celou praxi zabývala pozemkovým právem a za ní dosadily dvě ženské bez právního vzdělání a zkušeností, hlavně, že byly mladé. Takže to samozřejmě začalo váznout, tak si najali firmu, která je přišla na velké peníze. Takové věci se dělaly.

1 0
možnosti