Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to napsané s rozumem a bezkonfliktně.

Zasloužená karma.

R^

3 0
možnosti

Když chce Pán Bůh potrestat člověka, dá mu zlého osuseda. Když chce potrestat národ, dá mu politicky negramotné voliče.

5 2
možnosti

Se tolik netrestejte.

:-)

2 2
možnosti

Opakovaně tvrdím, že Blbější Vládu jsme dlouho neměli. To není o bušení Hluchého do vrat, to je o výsledcích, číslech a příkladu následování. Pořád slyším Zemanův bonmot - Jmenuji jej, aby nebyl vydiratelným! Lepší, vydiratelnější Vlády ještě nebylo! Je menšinová v konglomerátu 3 Levicových stran. To je na ČR skutečně hodně! Ano + ČSSD + KSČm. Odsud bezuzdný populismus s Dluhy! Zeman si AB VODÍ NA PROVÁZKU - Je doslova Skřivánkem na niti ! Horozí mu basa, ostuda s Burešem a blbá čísla hospodaření. Je až komické, kdy KSČm pravicovatí - Poukazuje na Nehospodárku a zdrží se hlasování! Co provede ČSSD nikdo netuší. Zeman prakticky Vládu rozbíjí Staňkem. Ona nepadne - Nastane to očekávané - Vydírání zúčastněnými. Vážně - Vláda Odborníků !? ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Vydržet sledovat jednání sněmovny může jen člověk, trpící silnou nespavostí a nemající nic rozumnějšího k mání. Pokud jde o důchodovou reformu, tak ta by se měla především uskutečnit v myslích občanů. Prostě si na stáří začít ještě v mládí spořit. Stačilo by mít v 65 na kontě aspoň milion. Když se začne ve 30, tak by to znamenalo každý měsíc z výplaty dát na stáří 2400 stranou. Úroky nepočítám, to by bylo jen eventuální přilepšení.

4 2
možnosti

Tak postupují odpovědní lidé + si tam ještě dají nějaké Připojištění, jako můj děd. Jako řada dalších, odpovědných jedinců vůbec netušil , že bude smeten Znárodněním + Pro jistotu vlnou další = 1953 Měnovou reformou. Líbí se mi na Vládě, že Důchody vůbec Systemově neřeší a Komunisté opět nemají chybu! Zase mají Program - Budeme napravovat to, co jsme pokazuli. Zn=- Už jsme na to přišli ! Vážně - Vláda Odborníků !? ... :-)

2 0
možnosti

Ani za ty prachy bych tam neseděl.

1 1
možnosti
Foto

Vydržela jsem na to koukat do půl druhé hod. v noci. Zloba a zášť, sobectví, závist, nenávist, nevychovanost, nedisciplinovanost, exhibicionismus - neustálé nekonečné omílání téhož... ;-OPozději všeobecná vyčerpanost a únava všech, ale zejména té skupiny poslanců, co toto panoptikum vyvolala, i když věděla, že je to stejně zbytečné, účel akce splněn nebude. :-/ Co jsme si to zvolili?

1 2
možnosti

J52a67n 75H24y29n66e92k

27. 6. 2019 7:27

Já jsem sice nesledoval v noci jednání, byla by to ztráta času, ale co se tam odehrávalo ze strany demobloku, tak to byl zase kabaret zaplivané putiky. To jsem náhodně několikrát přepnul Tv a vždy se tam objevila nějaká kreatura, která "křičela". Oni totiž nemají co nabídnout a tak to muselo dojít až k rannímu hlasování, které vláda sice vyhrála jako boj, ale válka ještě není u konce. Bude se válčit do konce volebního období nebo předčasných voleb. Bohužel tu o občany ze strany demobloku nejde. Jde jim jen o jejich ego. Je to smutné divadlo na české politické scéně.

6 1
možnosti

Ještě dnes jsem z toho otřesená.

0 0
možnosti
Foto

Jelikož teď není šance postavit lepší či silnější vládu, tak je pokračování té stávající rozumným krokem;-)

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS