Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

No, to dělá moc dobře, pane doktore. Krevní obraz ukazuje mnoho věcí. Když jsem to nedávno absolvovala, tak se objevilo, že mám ionty na kritické hranici. Tak jsem musela přistoupit na metody, aby se zvedly. Byl to skutečně tanec! Ale dala jsem to do pořádku a všechno se najednou změnilo k lepšímu. Já mu přeji, aby se mu to stalo také tak. Mnoho lidí ani neví, jaký mají krevní obraz a co se děje, když chybí třeba draslík.

0 0
možnosti
JB

J22i72r35i 82B66o25r

23. 9. 2019 17:39

Nemohu se v tom nějak orientovat.Zeman řekl že Polčák je hyena.Mě učili ve škole že hyena žere mršiny. Ještě to platí?

2 1
možnosti
IA

To je zajímavá otázka. Viděla jsem jeden zajímavý film o hyenách, jak se dostaly do úzkých v nějakém špatném terénu a jak zachraňovaly sebe i svoje mláďata a mně to hrozně dojalo. Přestala jsem mít o nich takový ten obecný úsudek. Ale rozhodně se živí mršinami a parazitují na loveckém umění lvů a tygrů. To si myslím do dnešní doby, vím to z knížek. V

1 0
možnosti

Jsem přesvědčen, že Milošovi smrt nikdo nepřeje. Ale každý myslící člověk si přeje, aby skončil jeho útok na právní stát, demokratickou dělbu moci a naši svobodu! :-)

5 2
možnosti
IA

Útok na právní stát je myslím z mnoha stran kvůli Babišově kauze. Co vlastně chtějí lidé dokázat? Justice přeci dokazuje zda se stal trestný čin, či je někdo vinen nebo nevinen. Vždyť se může něco takového obrátit proti komukoliv. Jestli dochází k tomu, že jedna státní moc ingeruje do jiné státní moci, pak o o to může jedině rozhodnout Ústavní soud. Já si myslím, že ten útok je už hodně masivní. A mám z toho opravdu obavy.

3 0
možnosti
PT

P25e86t40r 90T55o87m96e24k

23. 9. 2019 13:47

Výrok pana Polčáka na pana "někoho" se mně nelíbí. Ale: když ten "někdo" se chová jako bezohledný hulvát, jedná jako odporné pomstychtivé individuum, lže jako když tiskne, je možné se divit, že někomu ujedou nervy a na jeho adresu vysloví veřejně něco, co si spousta lidí jenom myslí?

5 3
možnosti
Foto

pan Polčák je stejné krevní skupiny, jako pan prezident.

Nemají si co vyčítat.

1 4
možnosti
IA

Přebujelé ego, nic víc a nic míň. A já si myslím, že je nutno s tím počítat u takových lidí. Znám takových lidí více a nikdy jsem s nimi nešla do konfliktu, protože se s nimi nemohu rovnat v jejich výbuších. A také jsem neměla chuť se pouštět do kohoutích zápasů. Myslím, že by se lidé měli bavit klidně, řešit problém a se smírem se rozloučit. A to i v soukromém životě.

0 0
možnosti
IB

I59v76o 95B61o92u81š61e

23. 9. 2019 12:03

Proc vlaste vsichni hned myslite na smrt?

1 1
možnosti
PK

Takto vstupovat do veřejného prostoru již neni jen o morálce...v lidské společnosti obdobné uvažování je prostě zrůdnost..

3 1
možnosti
EH

To, co napsal pan Polčák, je sice vysoce nemorální, ale stejně bych mu to nezakazovala nebo dokonce ho nehnala před soud.

Stejně je zajímavé, že kdyby to napsal o uprchlících na moři, má na krku trestní oznámení, zatímco osoba politikova snese všechno.

3 1
možnosti
JM

J55o21s64e47f 77M98i21k44e38l

23. 9. 2019 11:41

Když Zeman přeje smrt novinářům, veganům, vegetariánům, abstinentům a bůhví komu ještě, co je divného nebo špatného na tom, že mu někdo oplácí stejnou mincí? :-/

6 3
možnosti
EH

On někdo přál smrt prezidentům? Nebo Zeman přál smrt panu Mikelovi? A vypisoval se s tím na internetu, nebo to dal někdo k dobru ze soukromého rozhovoru?

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS