Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kultivace naší duše je nutná! To je fakt. ale v takovéto době omezenosti je nejdůležitější mít práci, zaměstnat se něčím. Pražáci to mají těžší, ale venkovan má svoji zahrádku, může jít pracovat do lesa, pokud vlastní les, chovat slepičky a králíčky. A vůbec nejlepší je věnovat se jeden druhému, poznávat jeden druhého v lásce... To bude nových dětí!

:-)

1 0
možnosti

Klíčové slovo - zaměstnat se něčím. Je spousta témat, kterými by se lidé mohli zabývat jako koníčkem a to jsou užitečné věci. Lidé na Východě se od malička zúčastňují výroby uměleckých předmětů a jiných činností proto, aby to uměli. Tato rodinná spolupráce posiluje vztahy a radost z pěkné práce, výzdoby či výroby potravin z přírodních produktů. A to se musí člověk samozřejmě učit, když chce uspět a pak to může dělat i mimo svou pravidelnou práci.Já se divím, že se lidé prostě ničím nezabývají.

0 0
možnosti

P45e31t53r 81B62u85r58i76a54n

17. 5. 2020 10:49

Karma. Ta nakupující předvedla typické městské (napsal bych české, ale ono to bude jinde asi podobné) šosáctví.

1 0
možnosti

Mnozí začali masivně číst sci-fi nebo fantasy - tam to na rozdíl o běžného lidsk. života zpravidla má dobrý konec; je to otázka výchovy v rodině, rodin. genů, vlivem kantorů ve školách, vlivem úrovně pracovišť aj., zda se umíme srovnat sami se sebou a chovat se dobře k druhým, což je základ lepší psychické kondice. Méně dušev. problémů mívají ti, kteří víc myslí na druhé než na sebe. Naše prostředí ale moc optimismu neposkytuje: riziko jader. války či katastrofy, přírodní fiaska, kosmické smetí a koronaviry z Číny..., kdybych to četla v knize, vytkla bych autorovi, že si moc vymýšlí.

1 0
možnosti

Aby člověk dokázal u sebe něco změnit, třeba se přestat trápit, nebo být neomalený k druhým, musí si to nejdřív uvědomit sám a pak na sobě začít pracovat. A to je ze všeho nejtěžší...

K takové změně rady nepomohou...

1 0
možnosti

Já si myslím, že po roce 1990 vystoupili na veřejnost lidé, kteří o tom pěkně mluvili a pokud jim lidé naslouchali tak tl v ních muselo něco zanechat a tehdy byly vyhlídky daleko horší, než dnes. Kdo hledá najde. V

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS