Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zbytečný chaos v hlavě - to je problém, ne nějaký vir. Dnes jsem četl poplašnou zprávu, že umřelo o 1500 víc lidí než loni - odhaduju, že za měsíc - , ale nikdo nedodá, že jsou to většinou lidé přestárlí a nemocní na jiné, závažné choroby. Takže chaos tvoří hlavy politiků a šéfredaktorů. Politici se bojí zodpovědnosti a šéfredaktoři potřebují držet vysokou sledovanost a čtenost, jinak budou vykopnuti a nahrazeni AI.

0 0
možnosti
IA

Souhlasím s Vámi, myslím, že je to pro nás poučení, jak vnímat veřejná vystoupení lidí, kteří na viru bohatnou a zviditelňují se.

V

1 0
možnosti
Foto

Mohl byste mi, pane Libeňský, blíže definovat slovo přestárlý člověk? "(Je to od 70 let nahoru, nebo jinak?) Myslíte si, že nemocný člověk (jakoukoli nemocí) nemá právo dožít svůj život v pohodě - i když relativní? A dovedete se vžít do situace kdybyste sám onemocněl nějakou vážnou chorobou - a b vinou nákazy covidem byste zemřel o pár let dřív než by Vám ta Vaše choroba dovolila? Nepřipadá Vám Vaše úvaha ("stejně by zemřeli") sobecká a neetická? A paní Aghová, díky za úvahu k přemýšlení. Mne na táto pandemii nejvíc děsí to, že ani odborníci, virologové - a další si s ní neví rady. Jak potom můžeme chtít od vlády (laiků)i, a by nás přesně informovali co se bude dít dál. Konají převážně jen tak, jak jim to t i odborníci poradí - zatím se mi zdá, že je to pokus- a omyl. Bohužel. :-/

0 0
možnosti