Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

"Bude hůř" je jen první část zmíňovaného rčení, pokud mne paměť neklame. Ta druhá byla - podle Rádia Jerevan - "Líp už bylo".

0 0
možnosti
JK

Autorko: naše naděje je i mládež, která se chystá k závěrečným zkouškám u výučního listu. Proč neustále připomínat, že tady existují jen maturanti?

1 0
možnosti
IA

Opravím to. Máte pravdu

0 0
možnosti
Foto

Byl jsem přiložit ucho k Blaníku - a byl tam klid. Takže nejhůře ještě není. Podle (snad) oficiálního odhadu se už u nás promořilo asi 1 milion lidí, někdo to odhaduje na 2 miliony.

Narodil jsem se za okupace při dunění střelby. Pamatuji se zděšení rodičů, když z rádia slyšeli ono pověstné "PRÁVĚ JSEM SE VRÁTIL Z HRADU...". Pak několikanásobnou re(de)formaci školství s. akademikem Nejedlým. Vstup do pionýra, vyloučení z pionýra, přijetí na VŠ, "osvobození" v r. 68, vyhození z VŠ, normalizaci, "přátelské" pohovory na StB. Pak Sametovou revoluci, krach státního podniku a vlastní práci jako OSVČ.

A myslíte, že mě po těchto zkušenostech může nějaký pitomý virus rozhodit?

Jen se teď ukázalo naplno, kdo je kdo.

R^

5 0
možnosti
IA

Čas oponou trhnul.:-)

1 0
možnosti

R^

"A bude hůř", říkám lidem, kteří si stěžují na svoje tělo po šedesátce. A je to tak. Nakonec zůstaneme v samotě smrti a zatoužíme po láskyplné náruči Boží.

"A bude hůř", bych nikdy neřekl ohledně koronairové pandemie. Necháváme zbytečně zemřít desítky tisíc občanů, zdravotní péče je před kolapsem, děláme hloupá rozhodnutí, ale jednou se tato společnost s koronairem stabilizuje. Imunizací přirozenou nebo umělou, očkováním. Hlavně neživme iluze, že koronavirus tu jednou nebude. Koronavirus tu zůstane s námi navždy.

:-)

3 1
možnosti
IA

Děkuji, milý pane doktore. Já s Vámi souhlasím. Třeba ten lidský organismus má jinou moudrost, než současná věda (nestvořená). Mnoho lidí ani nemají tušení, jak Corona řádí na Blízkém východě, kde je obří inflace.

0 0
možnosti