Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Liposukjan

1. 8. 2010 17:40
Dobrý den paní Ireno

mimo tema - Jste moc hezká žena, moc se mi líbíte.

0 0
možnosti
V

varsolim

1. 8. 2010 17:03
Vtip

Mnohych zen si velmi vazim a nerad bych se jich dotknul.Ale na pisatelku tohoto blogu se jiste vztahuje tento vtip : Jaky je rozdil mezi slepici a zenskou?

Odpoved: Zenska nesere po dvore!

0 0
možnosti
H

Haui1

1. 8. 2010 20:02
Re: Vtip

Pak je mi vás líto, že vy to děláte doma i na dvoře. Vaše jediná mozková buňka se v té prázdné temnotě chvěje hrůzou z osamění.

0 0
možnosti
B

bofums

1. 8. 2010 16:57
Jsem Čech-

rodu slovanského- píše v pol.19. stol. Moravan Palacký.....položte si, paní Novotná,

otázku, kolikrát jste byla hrdá na své češství ! 1938 ,1945?,1968?,1989 ?- vždy to

byl pocit sounáležitosti s ostatními, žel, většinou krátkodobý ! Kolikrát jste se za

svou národnost styděla / a v cizině raději mlčela / ? Mnohdy si svůj " posudek "

píšeme sami- svým chováním a jednáním. Těžká otázka- kdo je Čech ?

0 0
možnosti
PD

Pořízkovabašta

1. 8. 2010 19:49
Re: Jsem Čech-

Víte kolik jiných národů má takové zkušenosti? A schazují se kvůli tomu? Žil jste v těch letopočtech? Co my můžeme dělat s tím že u Bílé Hory prohráli, že se v roce 1938 nebránili, že se na nás v roce 1968 vrhl celej východní blok. Nad tímhle se zamyslete a položte si otázku, až se něco takovýho zase stane, co budu dělat JÁ? Podle mě je zbytečný řešit co měli dělat lidi kteří už stejně dávno nejsou naživu, jak se měli zachovat, apod. Jste ochotnej riskovat vlastní život když bude naše zem zase v ohrožení? Jestli ne, jste zbabělec. Sice to zní dost nekompromisně, žádný "ale" v tomhle případě neexistuje. Kdyby to věděli oni, vypadala by naše historie jinak, pro budoucnost stačí když to budeme vědět my. Jestli že jste si skutečně na mou otázku odpověděl ne, nemá smysl ke zbabělosti přemlouvat ostatní a řečnit tu o nějakých prohrách v minulosti. Prosím není to nějakej pokus vás urazit, je jsem se snažil o co nejstřízlivější pohled na věc.

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

1. 8. 2010 16:40
Přiznám se, že jsem tímto článkem rozladěn.

To je obecná analýza české nátury? Nebo českého národa? Posledních sta let nebo toho, jací jsme nyní? Pokud ano, tak odněkud hodně zdaleka a hodně z rychlíku, protože v článku je to jak na houpačce, tu něco hanlivého, tu něco pozitivního a výsledek je takový, že jsme vlastně takoví "nemastní neslaní" ... Nesouhlasím ... Jednak nejsem Čechem (např. Petrem), ale jsem Čech. Nepovažuji za nectnost vlastní ateismus a nevím, proč by člověk měl o ateistech smýšlet hned jako o lidech nemorálních nebo nemajících "zdravý rozum". Taky nevím, jaký smysl má dát do odstavce o smyslu pro umění, zda-li rozlišujeme cizince a našince? A závěr ... ten je "skutečně výstižný". Předpokládám, že "je, jaký je" i Američan, Němec, Ital nebo Francouz ... to není definice národa, to je zkrátka fakt ... stejně jako, že se lidi obecně semknou pouze v případě ohrožení ... jsme totiž přirozeně animální ... Takže 8-o

0 0
možnosti
C

cqd.cqd

1. 8. 2010 16:44
Re: Přiznám se, že jsem tímto článkem rozladěn.

Českej ateismus je v pohodě a vyhovuje mi i tzv, "českej knedlík" ....  Prostě jsme takový a jsme v pohodě - nic hlubšího bych v tom nehledal.... :-)

0 0
možnosti
KAD

Klement a Denisa

1. 8. 2010 16:16
byt Cechem v cizine

znamena byt na dnu spolecnosti, ve svetove politice a v EU nula, v ocich cizincu pak nevychovani budiz nicemove jestli ne zlodeji....my vubec nejsme hrdi na to ze jsme Cesi, ba naopak stydime se za to!!!neni totiz na co byt hrdy!

0 0
možnosti
PD

Pořízkovabašta

1. 8. 2010 16:33
Re: byt Cechem v cizine

No to je jasné. Imigranti. Slušný lidi totiž nemají potřebu jezdit vykrádat obživu do ciziny, v pohodě se uchytí doma. To platí pro jak pro Kongo tak pro ČR. Nedivím se že se na vás tak koukaj když takoví jste ;-D Akorát nám doma děláte ostudu

0 0
možnosti
JH

JetFly

1. 8. 2010 16:13
Proč se někdo jmenuje Irena Maura Novotná?

o co komu jako jde?

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 8. 2010 13:36
Věřící mají jednodušší život

V té své bibli přesně vyčtou, co by měli nebo neměli dělat. Ateista musí víc přemýšlet, pochybovat.

(Co jsou to "zanedbané lesy"? Lesům se nejvíc prospěje právě tak, že se nechají na pokoji.) 

0 0
možnosti
P

psychiatr

1. 8. 2010 13:26
Něvěřím, že ta autorka vůbec existuje.

To jsou neskutečný blábloly. Neexistuje nějaký filtr do prohlížeče, který by blokoval hloupý blogy?

0 0
možnosti
K

kakaduu

1. 8. 2010 13:18
Jsem rad , ze NEJSEM Cech!!!!!

Tak ja jsem teda strasne rad, ze nejsem Cech!!! Cesky narod ma hodne pozitivu, v prubehu dejin hodne vyznamnych osob, kulturu na vysoke urovni atd., ale ta soucasna ceska spolecnost, ta jeji arogance (Klaus jako hlavni exponent), jeji rasismus, jeji buranstvi, to je OTRESNE, a jedine, co muzu rict je to, ze bych byl radsi byt CIMKOLI jineho nez CECHEM!!!!

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

1. 8. 2010 13:20
Re: Jsem rad , ze NEJSEM Cech!!!!!

Nekřič, už to o něčem svědčí.

0 0
možnosti
PK

repanak

1. 8. 2010 13:06
Nechápu dost smysl článku

Na profesionální politoložku, právničku atd. je to neuvěřitelně slabé, jen jakási oslava jako kdyby si ten článek někdo objednal - žádné problémy, žádné návrhy. Podle mne jednou z nejhorších vlastností Čechů je to, že venku nedrží pohromadě, podvádějí, lžou, závidí. Švagr žije již pětačtyřicet let v USA a kdyby byla polovina pravdy, co vypráví, tak se s Italy, Arménci, Židy, Číňany nemůžeme vůbec porovnávat. Ale netvrdím že všechno je vždy špatné.

0 0
možnosti