Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Aaron71

4. 9. 2010 13:04
Já jsem to nepochopil

Asi jsem indigo;-)

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

4. 9. 2010 13:20
Re: Já jsem to nepochopil

Aarone, pochopil jste to docela přesně ;-D;-D;-D;-D;-D;-DV

0 0
možnosti
VS

Astaroth

4. 9. 2010 12:35
snuska neuvěřitelných bludů

jako obvykle stoupenci new age,šamanismu a podobných hloupých mytologii uchopili přírodní jev svou jednoduchou optikou,ignorujíc existující řešení. zadné indigove děti neexistují,tím méně s aurou. popisovaný úkaz se zove aspergruv syndrom a je to lehká forma autismu. v medicínském prostředí obecně známo. v přítmí čajoven a svatyni opět nikoli.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

4. 9. 2010 12:49
Re: snuska neuvěřitelných bludů

Děkujeme za vysvětlení. !!!!!!;-D

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

4. 9. 2010 11:52
No nazdar.

8-o

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

4. 9. 2010 11:44
Rétorika Dr. Mengele

Podezřívám vás, že pracujete ve zdravotnictví. Já také a přesto mám kolem sebe mnoho lidí, kteří uznávají, že když selžou všechny racionální a přístupné(!) prostředky v péči o lidskou bytost, má takový člověk právo obrátit se kamkoliv, kde najde svou víru. Ano New Age mi také nepřirostlo k srdci, ale nedovolím si nikdy zpochybňovat něco, čemu nerozumím. Možná jsem kdysi o těchto věcech přečetl víc, než Vy. Možná méně, ale jedno vím naprosto jistě: Psychologie současnosti pomáhá jen těm, kteří jsou podprůměrně inteligentní. Nebo naprosto zoufalí. A to tyhle děti nejsou.Rv[>-]

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

4. 9. 2010 11:53
Re: Rétorika Dr. Mengele

Rozhodně ve zdravotnictví nepracuji. Vztahové problémy rodičů a dětí jsou dramatické v určitých případech, kdy dochází k nepochopení a to je velká škoda hlavně pro děti. Psychologie má mnoho oborů a možností, jak pomoci lidem, kteří se dostanou do problémů, ale není všemocná a je třeba, aby se věci nazývaly pravými jmény a dále se jimi zabývat a nezamlžovat je iracionálním přístupem. Jsem proti násilnému vřazování kohokoliv do škatulek, jen aby uspokojil druhé a nevyčníval, což je trend, který se stále nosí. Je to pohodlné. Je otázka, zda tam, kam se člověk obrátí, aby něco nalezl pozitivního pro sebe,je opravdu později přínosem. Ale je to právo, které nelze nikomu upírat. A konečně, každý je zodpovědný sám za sebe a za svá rozhodnutí. Díky.

0 0
možnosti
A

Amálka

4. 9. 2010 11:00
Indigové děti

jsou bezesporu výjimečné a potřebují výjimečný přístup. Racionální rodiče zamíří k odborníkovi (nejčastěji psycholog), duchovně zaměření rodiče navštíví své ezoterické guru. Obojí je správně a naštěstí už existují obě alternativy, leckdy se výborně doplňují.

Nejdůležítjěší je, že se rodiče svému dítěti věnují a dávají prostor jeho kreativitě, která se projevuje nejrozmanitějšími způsoby. Pro rodiče je to náročné, o tom není pochyb, nicméně indigové děti jsou požehnáním, ne utrpením, jak píšete.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

4. 9. 2010 11:14
Re: Indigové děti

Ano, jsou požehnáním pro ty, kteří ví .... ale utrpením pro ty, kteří nejsou na ně připraveni. A většina není, věřte tomu. Nakonec tyto děti během dospívání a dospělosti zažívají hořkost z neporozumění, uzavírají se do sebe a přestanou zářit. A to je k pláči, milá paní. Proto je nutné o tom diskutovat pro ně samotné a pomoci rodičům, kteří nemají ty znalosti, aby je lépe chápali a nebili je, netýrali proto, že je prostě neumí poslouchat.

0 0
možnosti
LS(

Lobo se (z)vrací

4. 9. 2010 10:47
Já o vlku...

A Tonička v diskuzi8-o;-D

0 0
možnosti
T

Tonička

4. 9. 2010 10:17
Neléčit utumovacími prostředky!

Co je člověku dáno do vínku - je dar - ač se to vždy tak nejeví. Léčit lze pouze láskou a přijetím odlišnosti. Indigové děti jsou úžasná stvoření, pro toho, kdo chápe a přijímá jejich odlišnost chování a myšlení. Škoda, že jim neumíme dát prostor pro jejich kreativitu a neuvěřitelné nápady. Nebo se změn bojíme a neumíme je přijmout v čemkoli??? Budeme ovšem muset...V

0 0
možnosti
V

viveka77

4. 9. 2010 10:20
Re: Neléčit utumovacími prostředky!

R^

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

4. 9. 2010 10:02
Indigové děti - křišťálové děti. Vzhůru k nové evoluci

Ano, to je strašný blábol hodnotit lidi podle aury. Proto jsem ten článek napsala, aby si každý o tom problému udělal nějakou představu. Bohužel, tento trend převládá.

0 0
možnosti
LF

kolovrat

4. 9. 2010 9:02
CO je to za blábol?

Hodnotit dítě podle barvy aury.  Aura se mění není dána jako konstantní veličina v tabulkách hodnotících vlastností člověka.

0 0
možnosti