Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Rád Vás čtu, ale ....... velkou chybu udělal pan Paroubek, že ho vzal do vysoké politiky a udělal tak kozla zahradníkem. Každý jsme mix lepšího a horšího, ale u Ratha ... Možná za to paní Rathová nemůže, ale ty růže by si více zasloužily tisíce jiných bezejmenných žen více.

4 1
možnosti

Asi nejste informována o situaci u Rathů... s paní Rathovou nemá dotyčný "děti", ale jedno dítě - to druhé má s milenkou, které pořídil podobný dům nedaleko a s níž tráví nemalou část svého času...A odpověď na to, jaké budou Vánoce, byla logicky vyhýbavá - nejspíš ani sám Rath neví, u které ženy a u kterého syna bude ty Vánoce trávit...

8 0
možnosti
VH

U které paní Rathové se ona produkce konala?  O kterých dětech píšete?

8 0
možnosti
Foto

Dr Rathová ho měla už dávno přizabít a soud by ji měl osvobodit.

5 0
možnosti
TB

proč by ho měla zabíjet,měla z něj prachy. Pokud by jí nedával peníze, to je pak jiná. Ale věděla,že má milenku a přesto nešla od něj a on si chodil kde chtěl.

3 0
možnosti
BM

No, za to, že jí zahýbal s řadou milenek, tak by si tu kytku zasloužla.

2 2
možnosti
Foto

O31t12a61k56a44r 59S50e79k57l

14. 11. 2013 17:44

Dovolte mně prosím trochu (hodně) odlišný názor. P. Rath je dlouhodobě a oprávněně podezírán z mnoha lží a podrazů. Nechme stranou osobní ( veřejně prezentovaný) způsob života obvyklý spíše v islámských zemích.

Kvůli dětem se s ním měla rozejít, dokud rozum brali. Vím, je nám houbeles po osobním životě cizích lidí - pouze reaguji na Váš obdivný článek.

6 0
možnosti
TH

Me to taky zarazi, takovej med tekouci.

3 0
možnosti