Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

V dnešní době vzácný článek, děkuji za něj. R^

Napsal jsem již jinde: ... Vy, co zde předvádíte svůj díl toho nicotně ubohého, co ve vás je, vězte:

... nejednou se bloger Jílek vyjádřil o smrti v souvislosti se Zemanem, až si ho našla smrt sama ..... Nejednou se v podobném stylu vyjádřil na adresu Zemana nějaký kulisák, felčar, jiný bloger či další pokleslý ubožák. Ale nikdy !! žádný slušný člověk, a to, že jich je většina, není žádných pochyb.

Každý prezident se zapsal do historie tohoto státu a o každém se učí a budou učit děti ve škole.

Kdežto vy, co druhým veřejně, či skrytě přejete smrt druhému člověku .............. budete pouze statistika.

---------

Za článek jednoznačně karma! (A šup s ním na titulní stranu!)

R^

4 3
možnosti

Zdá se mi to, nebo opravdu vyjadřujete uspokojení nad smrtí pana Jílka?:-/

2 2
možnosti
MK

Dost dobře nechápu, za co by pan Polčák měl stát před soudem. Pouze řekl svůj názor a to vcelku kultivovanou formou a bez vulgarismů. Chápu to jako politicky nekorektní bonmot. Neporušil tím žádný zákon (to samé se tvrdí například o Babišovi) a dokonce tím ani nikoho neokradl. Za co tedy chcete soudit?

5 2
možnosti
IA

Já soudit nechci, udělala jsem si obrázek o úrovni komunikace. Za bonmot bych to nepovažovala, zvláště v době, kdy se projednává Babišova kauza. Děkuji za komentář.

3 0
možnosti
SN

:-)........paní autorko, napsala jste to výborně a plně se s Vámi ztotožňuji! Jak nenávist zatemní mozek, končí zábrany! A že té nenávisti vůči presidentovi je! Novináři, o kterých president nemá dobré mínění a pravidelně to potvrzuje, přikládají pořád pod ohýnek, fest! Čí chleba jíš, toho píseň zpívej ......a ti co je platí mají zřejmě peněz dost.

Jak už jsem několikrát na toto tema psal, Polčáka, ačkoliv akademicky vzdělaného, považuji za spodinu společnosti a ukázku toho, kam bezbřehá nenávist dokáže osobnost člověka dostat! Na dno! R^R^R^V

4 7
možnosti
IA

Hrozné je to, když se k tomu přidá právník. Jak potom vypadá náš stav? Měl by být jakousi elitou, která je schopná rozlišovat co je dobře, co špatně. Novináři živí oheň pod kotlem. Nechtěla bych se pořád zabývat Babišem a Zemanem, když je tolik věcí k řešení. Je tu málo problémů? Není snad o čem psát? Když se mluví o svobodě slova a projevu, pak by měli být také tito lidé svobodní a nezávislí a pokud v tom případě chtějí vydělávat peníze, nechť si zvolí obor, který jim peníze vydělá. Kolik let se tu zpívá stejná písnička a lidé jsou z toho otrávení. I babky na lavičkách se baví o politice. Máte pravdu, že nenávist, zloba a jiné záporné projevy sráží lidi na dno. Ale jak z toho ven? Děkuji za příspěvek.

3 0
možnosti
Foto

S tím, co jste napsala, naprosto souhlasím. Ze stejného pohledu je tedy nutné odsoudit - aspoň morálně - ing. Miloše Zemana, který radil k "likvidaci novinářů" (tedy možná šlo vtip, jak tvrdí někteří, pak je ovšem možno považovat za vtipné i vyjádření dr Polčáka).

Nesouhlasím s tím, aby kdokoli komukoli přál smrt, zranění atd. Na druhé straně je však zřejmé, že na hulváta nelze chodit s vybranou mluvou francouzské šlechtičny.

13 3
možnosti
IA

Máte pravdu. Já si pana prezidenta Zemana pamatuji z dob, kdy byl předsedou ČSSD a premiérem. Taky měl problémy s novináři a s panem Mitrofanovem kromě ještě svých spolustraníků. S likvidací novinářů to opravdu přepískl. Lidé, kteří vystupují na veřejnosti by si měli uvědomit, že co se děje nahoře, děje si dole, jak praví smaragdová deska a to je důsledkem chování ve společnosti. Jenže taková vendeta nemůže trvat roky, lidé si na to zvyknou a pak nejsou schopni to vrátit zpět a cítí se vyvoleni, aby tak smýšleli a dělali si navzájem zlo. Myslím, že je na čase ty věci morálně hodnotit, aby se tu vytvořil určitý mravní řád pro všechny. Došlo to hodně daleko. A nejvíc tím trpí mladá generace. Děkuji za Váš komentář.

2 0
možnosti
JH

J78a21k95u44b 17H45o83z42a

23. 9. 2019 10:09

Je zábavné, jak mnozí z těch, kteří jinak na ostatní shlížejí ze svých morálních výšin, se kvůli Zemanovi neváhají zanořit do hlubin, o kterých by tací spravedliví jako oni neměli ani vědět.

4 0
možnosti
IA

Taky mně to mate.V

2 0
možnosti
AM

A47d73a82m 36M55a34l87ý

23. 9. 2019 9:50

Zemanovi se přihodilo to na co máme pořekadlo: Jak se do lese volá, tak se z lesa ozývá.

Dá se konstatovat: Oproti Zemanovi se Polčák vyjadřuje slušně.

6 5
možnosti
EH

Nezapomeňte taky to o pytli a hrubé záplatě. Pokud Zeman dělá ze slušných lidí žumpu jenom svým příkladem, je vlivnější, než se předpokládalo. ;-D

2 0
možnosti