Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jyyy

6. 11. 2010 15:09
Kolik Nobelovek by spláchlo vyřešení této otázky ?

Kolik vědních a pavědních oborů by do toho bylo zataženozamotánozainteresováno ?Mohla by tomu napomoci teorie "Schrödingerova kočka", která je současně někde živá i mrtvá. Je duše po smrti "živá" pro věřící ia "mrtvá" pro nevěřící ? Co FŠECHNY ty MILIJARDY, co si dovolilyi umřít před MILIJONY(RADEKJONY) let ? Co subbuněčné a buněčné a vícebuněčné organismy ? Mají duši ? Jsou někde shromážděny, jsou součástí celého Vesmíru a potkávají se s dušemi zcela jiných civilizací ? Jak vypadají duše (po) jiných civilizací(ch) ? Jak probíhá komunikace ? GDE jsou hranice nekonečna ?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

6. 11. 2010 16:47
Re: Kolik Nobelovek by spláchlo vyřešení této otázky ?

Příteli, to všechno nezáleží na rozumu lidském, zaplať Bůh, tfuj tfuj. Ale uvidime, příští rok příští rok budu hledat odpovědi na otázky v židovském, arabském, čínském a indickém filozofickém světě. Už se na to strašně těším, Je tam plno náznaků a symbolů, chce to všechno rozmontovat na šroubečky a pak složit. Já si myslím, že pobavím hodně lidí.;-D Alespoň si pořádně zafilozofujeme V

0 0
možnosti
J

jyyy

6. 11. 2010 17:26
Zafilozofujeme ? Už dávno nevím, co to je.

Pobavení hodně lidí je daleko lepší termín i cíl snažení. Jóóóóóóóóóóó, rozmontovat na šjoubešky.... Před rokem nám přestal fungova schodišťák v jídelně. Před pár léty bych to opravil sám. Zavolal jsem kamaráda a za pár minut světlo zhasínalo i rozsvědcovalo. PŘEDPŘEDEFČÍREM praskla kolíbka vypínače na záchodě. Koupil jsem nový a vyměnil to.  

0 0
možnosti