Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubanek

12. 2. 2011 6:32
A co takhle jehněčí na česneku?

Zdravím. Máme nejraději grilované jehněčí. Matka na neděli zabila kuzle a nebo dělala telecí řizky. Jako zákusek borůvková bublanina a nebo jahelník. Přeji dobrou chuť a hezký víkend.

0 0
možnosti

Maura Irena

12. 2. 2011 8:42
Re: A co takhle jehněčí na česneku?

Teda, vy jste mi udělal chutě.V

0 0
možnosti

Urb - Ledorubom v Meksike

12. 2. 2011 0:36
Hovězí zadní maso lze použít pouze mleté

do karbanátků a když se jedná o svíčkovou anebo falešnou svíčkovou, lze si pochutnat na tataráku. V ostatních případech jen vykoušu šťávu a ostatní letí psovi. Dobře stravitelná je jen hovězí kližka.

0 0
možnosti

Maura Irena

12. 2. 2011 1:18
Re: Hovězí zadní maso lze použít pouze mleté

Tatarák? To je dobré, ale riskantní. Můžete z něho dostat svrab. My běžně jíme kýtu - musí se umět připravit. S hovězím masem to není lehké, to máte pravdu, ale musí se kupovat mladé a vybírat. A delší dobu vařit.

0 0
možnosti