Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I29r86e28n51a 37H31r98u92b62á

15. 11. 2013 8:06

No nevím, vzhledem k tomu, že první noc po propuštění z vazby strávil Rath u milenky, to není manželství. Paní Rathová se mohla rozvést už dávno, její boj a její věc, když s ním zůstává.

1 0
možnosti

Já nevím, kde a proč pan Rath trávil noc. Nejsem si jistá, zda věřít všemu, co se píše v tisku.:-)

0 0
možnosti

Snad bych ani podobnou paralelu zmiňovat neměl, ale život ji přináší, jsou tisíce lidí a manželství, které život podrobil a podrobuje nesmírně tvrdé zkoušce, třeba těžká onkologická choroba jednoho z partnerů, zde vůbec nejde o krabice s vínem, žádná „vina" kohokoliv, zde jde bohužel jen a jen o ten prostý život jako takový. Právě těm všem, kteří své partnery drží a nenechávají je v tom samotné, ti by si všichni zasloužili ty růže. Bohužel do této kategorie Rathovi nespadají, nešlo a nejde zde o život, jen a jen o ty peníze. Takže je mi líto, ale vůbec je nelituji!Rv

2 0
možnosti
Foto

O61t31t62o 15Č31e89r90n34ý

14. 11. 2013 22:12

Je to milý článek, ale víte, kdyby popisoval situaci v nějaké muslimské zemi, tak bych byl určitě jeden z těch, který by jí tu kytici hodil. Paní Rathová je určitě inteligentní žena a zvážila, jestli ten nebo onen způsob soužití. Prostě svobodně volila. Že ho neopustila ani v době vězení je to, co jí ctí nade vše a to navzdory tomu, že její muž pravděpodobně čisté svědomí nemá ani v tomto případě. Snad to byl z její strany jen lidský soucit k člověku, který jí byl, nebo možná je, to nevíme, stále blízký. Soudit nemůžeme, nepřísluší nám to. Závaží si navalili na sebe sami. Každý jinak.

2 0
možnosti

Dobrý den, pane Černý. Nejsem si jistá, zda se takové poměry spíše dějí v muslimských zemí. Je smutnou záležitostí, že mnoho lidí mají problémy, které se snaží řešit mravně, zištně, všelijak a já si myslím, že rozvod to nejkrajnější řešení. Jistě jsou tam rodinné vazby a důvody, které nezmáme, ani tajemství, o které nikdo není povinen se dělit s veřejností. Já nemohu soudit nikoho. Lidé žijí v podivných vztazích a rodiny jako určitá instituce se nahrazují všelijak. Je to smutné zjištění,Ale já znám pár případů rodin, které jsou v trojúhelníku, není to žádná novinka.

0 0
možnosti

Váš obdiv k pí Ráthové nesdílím. Vlastně k žádné ženě, která "kvůli dětem" si nechá líbit leccos. Ať už je to fyzické násilí nebo přijme fakt, že manžel má veřejně milenku. Ale je to soukromou věcí každého.

2 1
možnosti

Tady bych s prominutim nesouhlasila. Ja myslim, ze Rathova o soucit nebo nesoucit nijak nestoji. Proste zije jak zije. Zvlaste kdyz manzele skladuji miliony ....

0 0
možnosti

Paní Rathová není první ani poslední, která takový život přijala, a proto ho žije. Musí mít hodně nízký práh tolerance, aby takto mohla žít, takže je strůjkyní vlastního osudu. Nic mimořádného a nám nepřísluší nad tím meditovat.

3 0
možnosti
Foto

Váš blog je celkem čtivý. Nicméně, vždycky si myslím, že vztah muže a ženy je v našich podmínkách postaven na rovnoprávnosti obou. Řečeno ještě jinak, normální chlap si hledá ženskou / a vice versa/, která s ním /či s ní/ bude rezonovat. Nevím, zda jste podobného naturelu, ale pokud by si Váš muž našel milenku, s níž celkem oficiálně žije, má s ní dítě a obě Vás střídá s jistou pravidelností, jsem si téměř jist, že by Vám to asi vadilo. Pokud paní Rathová přijala ono břemeno, že není jedinou ženou tohoto muže, je to její rozhodnutí. Z toho ovšem plyne i další, že bude muset nést i další břemena, která sebou nesou soužití s člověkem, který je schopen kázat morálku a sám ji nedodržovat. 

Historie zná mnoho trpitelek podobného druhu, které si ničí život tím, že nejsou schopny v určité fázi života udělat zásadní rozhodnutí, aby si mohly samy sebe vážit. Paní Rathová je jiného ražení, svůj život si vybrala a chce ho žít ve stejném duchu i nadále. Pak si myslím, že růže pro ni jsou celkem zbytečné.

3 0
možnosti

Pane Tomáši Vodvářko, děkuji Vám za Váš komentář. Já nejsem naturelu paní Rathové, ale znám více případů, kdy si lidé zvolili život v trojlístku, není jich málo. Život ve dvou je čím dál vzácnější.

0 1
možnosti

Moc pěkný text. Ostatní z rodinného života, stejně jako většina z nás, nejsem schopen posoudit, proto nesoudím.

Rozhovor jsme neviděl, je mi ale dost divný. Já bych to v podobné situaci jistě odmítl. Proč se zúčastnila , když už zná novináře a lid (s)prostý?

0 1
možnosti

..uhááááááááááááááhuááááááááááááááhuáááááááááááá.....:-)8-o;-D

2 0
možnosti

:-)   Paní autorko, jsem za tím jediný, který Vás za článek pochválí!  Nechme stranou zatím nevinného dr. Ratha, ale ten článek má duši! Můj názor ne jeho vinu se trochu liší od většiny diskutérů, ale to pomíjím. Samozřejmě, že je mi známo, že má milenku a s ní dítě, proto obdivuji i jeho manželku, která přes to všechno, ho stále považuje za svého muže. Každý žijeme prostě jinak, když jim to vyhovuje, nic proti tomu! Ti diskutéři jsou zřejmě věrni svým ženám až za hrob! Ale s tím se nám nebudou na blogu svěřovat! Ale to by mohli vykládat tu o Červené Karkulce !   R^VR^

2 3
možnosti

Dovolte abych poupravil dva vaše omyly. S dr. Rathem a jeho ženou nevedl rozhovor novinář ale pracovník Blesku a ti mají k novinařině hodně daleko. A ta slova o zabíjení nebyla řečena tak, že by jej rodina zabila ale že současná situace měla být varováním a příště že by už ho zabili. Tato slova vyjádřil už snad včera na jiném místě.

Jinak, vidím že je i zde v komentářích řada těch, kteří mu  závidí úspěch u žen.:-)

5 1
možnosti